ΙΝΤΕΡ

Πάει για "μπαμ" με Τζέραρντ η Ίντερ!

Πάει για "μπαμ" με Τζέραρντ η Ίντερ!

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Στίβεν Τζέραρντ για να τον αποκτήσει από τη Λίβερπουλ είναι η Ίντερ του Ρομπέρτο Μαντσίνι! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Δεν έχουν περάσει 48 ώρες από την πρόσληψη του Ρομπέρτο Μαντσίνι από την Ίντερ και 24 ώρες από την επίσημη παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου, παρόλα αυτά ο Ιταλός τεχνικός έχει ήδη στο μυαλό του πρώτο "ηχηρό" όνομα για μεταγραφή στην Ίντερ.

Πάει για "μπαμ" με Τζέραρντ η Ίντερ!
© GETTY IMAGES

Αυτό είναι ο Στίβεν Τζέραρντ, με την "Daily Mail" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο νέος τεχνικός των "νερατζούρι" σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση στον εμβληματικό αρχηγό της Λίβερπουλ σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση των "κόκκινων" για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Πάει για "μπαμ" με Τζέραρντ η Ίντερ!

Σημειώνεται πως το υπάρχον συμβόλαιο του Τζέραρντ με τη Λίβερπουλ λήγει τον Ιούνιο του 2015 και ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και τη νέα σεζόν -είτε στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είτε κάπου αλλού-, ενώ για την απόκτησή του έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον σύλλογοι από το MLS, μεταξύ των οποίων και η Νιου Γιορκ Κόσμος.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ