ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζέραρντ: "Μπορεί να φύγω από την Λίβερπουλ"

Τζέραρντ: "Μπορεί να φύγω από την Λίβερπουλ"

Ο Στίβεν Τζέραρντ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει το καλοκαίρι από την Λίβερπουλ αν οι "ρεντς" δεν του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. (video)

Την αποχώρηση του από την Λίβερπουλ σκέφτεται ο Στίβεν Τζέραρντ, σύμφωνα με δηλώσεις του Άγγλου στον Τύπο. Ο Τζέραρντ, πλησιάζει τις 700 εμφανίσεις με την φανέλα της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις και ακόμα δεν έχει συζητήσει ακόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του με την διοίκηση του συλλόγου.

Ο Τζέραρντ έχει αγωνιστεί σε κάθε παιχνίδι της Λίβερπουλ την φετινή σεζόν και ήταν ο ηγέτης της στο περσινό πρωτάθλημα με 13 γκολ και 15 ασίστ στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος από τους "ρεντς". Σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το "Άνφιλντ" μετά από 17 χρόνια!

" Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα δεν πρόκειται να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα πρέπει να περιμένουμε αν θα συνεχίσω στην Λίβερπουλ ή κάπου αλλού. Αυτή είναι απόφαση της Λίβερπουλ. Αν δεν μου κάνουν πρόταση τότε θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ