ΙΤΑΛΙΑ

Κασάνο: "Μου θυμίζει τον εαυτό μου ο Μπαλοτέλι"

Κασάνο: "Μου θυμίζει τον εαυτό μου ο Μπαλοτέλι"

Ο Αντόνιο Κασάνο δήλωσε πως βρίσκει στον Μάριο Μπαλοτέλι ομοιότητες με τον εαυτό του, άφησε αιχμές κατά του Βάλτερ Ματσάρι, ενώ προέβλεψε πως και το φετινό πρωτάθλημα θα πάει στη Γιουβέντους.

Τον εαυτό του όταν ήταν 20 του θυμίζει ο Μάριο Μπαλοτέλι όπως δήλωσε ο Αντόνιο Κασάνο στην "Corriere dello Sport".

Ο Ιταλός επιθετικός της Μίλαν μπορεί να είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος αλλά έχει πολύ προβληματικό χαρακτήρα, ενώ περίπου έτσι άρχισε και η ποδοσφαιρική καριέρα του Κασάνο

"Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ένας εξαιρετικός τύπος. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν 20 ετών" είπε ο επιθετικός της Πάρμα, ο οποίος στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση κατά του Βάλτερ Ματσάρι που ήταν η αιτία για να φύγει από την Ίντερ και να συνεχίσει την καριέρα του στους "τζαλομπλού":

"Η Ίντερ έχει έναν φοβερό προπονητή, ο οποίος δεν είναι τόσο καλός άνθρωπος. Νομίζω, όμως, πως μπορούν να καταφέρουν πολύ καλά πράγματα. Είμαι οπαδός της Ίντερ και θα συνεχίσω να τη στηρίζω, αλλά όχι τον Ματσάρι.

Δε με νοιάζει αυτός. Πιστεύω πως η Ίντερ μπορεί να πάρει το εισιτήριο για το Champions League μαζί με τη Νάπολι, ενώ πρωταθλήτρια εκτιμώ πως θα είναι η Γιουβέντους".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ