ΙΝΤΕΡ

Και Σίλβα για τον πάγκο της Ίντερ

Και Σίλβα για τον πάγκο της Ίντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φρανκ ντε Μπουρ είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Ίντερ, όμως οι Πορτογάλοι βάζουν στο κόλπο και τον συμπατριώτη τους, Μάρκο Σίλβα.

Το πρωί της Δευτέρας (8/8) η Ίντερ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μαντσίνι από την τεχνική της ηγεσία, με τα ιταλικά ΜΜΕ να φέρνουν σε πρώτο πλάνο τον Φρανκ ντε Μπουρ ως βασικό υποψήφιο για την τεχνική ηγεσία των "νερατζούρι".

Ωστόσο η πορτογαλική Record ρίχνει στο τραπέζι ένα ακόμη όνομα, γνωστό στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό και ειδικά στους φίλους του Ολυμπιακού: τον Μάρκο Σίλβα.

Στην πατρίδα του πρώην τεχνικού των "ερυθρολεύκων" παραδέχονται ότι ο Φρανκ ντε Μπουρ είναι το φαβορί για τον πάγκο της Ίντερ, ωστόσο υποστηρίζουν πως αν στραβώσει οτιδήποτε ανάμεσα στον ιταλικό σύλλογο και τον Ολλανδό προπονητή, τότε αυτομάτως στο Μιλάνο θα ενεργοποιήσουν την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα.

"Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως ο επόμενος προπονητής της Ίντερ θα είναι ένας από αυτούς: Μάρκο Σίλβα ή Φρανκ ντε Μπουρ", τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της Record.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ