ΙΝΤΕΡ

Ντε Μπουρ ο αντί-Μαντσίνι

Ντε Μπουρ ο αντί-Μαντσίνι
Φρανκ Ντε Μπουρ

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ίντερ και ο Φρανκ ντε Μπουρ θα είναι, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο αντικαταστάτης του Ιταλού τεχνικού κερδίζοντας τη μάχη με τον Λεονάρντο.

Την Κυριακή (7/8), ο Τζανλούκα ντι Μάρτζο αποκάλυψε ότι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, με τους Φρανκ ντε Μπουρ και Λεονάρντο να είναι τα φαβορί να το αντικαταστήσουν στον πάγκο των "νερατζούρι".

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", ο Ολλανδός κέρδισε τη μάχη με τον Βραζιλιάνο και θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδα του Μιλάνου για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι ετήσιες απολαβές του πρώην ποδοσφαιριστή των Άγιαξ, Μπαρτσελόνα, Γαλατάσαράι, Ρέιντζερς, Αλ-Ραγιάν και Αλ-Σαμάλ θα ανέρχονται στα 2.000.000 ευρώ, ενώ 2.500.000 ευρώ θα λάβει ο Μαντσίνι ως αποζημίωση για την απομάκρυνσή του.

Η Ίντερ τη Δευτέρα (8/8) ανακοίνωσε και επίσημα την απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μαντσίνι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ευχαριστώντας τον για τη δουλειά του τους τελευταίους 20 μήνες.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ