ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στην έξοδο ο Εβρά απ' τη Γιουβέντους

Στην έξοδο ο Εβρά απ' τη Γιουβέντους

Προς άμεση αποχώρηση απ' τη Γιουβέντους είναι ο Πατρίς Εβρά, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης. Διαβάστε για τους πιθανούς προορισμούς του Γάλλου αμυντικού.

Σε δηλώσεις προχώρησε ο μάνατζερ του Πατρίς Εβρά, Φεντερίκο Παστορέλο, με αφορμή τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον πελάτη του να αποχωρεί άμεσα απ' τη Γιουβέντους.

Ο εκπρόσωπος του Γάλλου αμυντικού μίλησε στο Juvenews.eu, αποκαλύπτοντας ότι ο Εβρά θα αποχωρήσει απ' το Τορίνο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Υπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος είναι δυσαρεστημένος απ' τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει τη φετινή σεζόν.

"Δεν συναντήθηκα με τους ανθρώπους της Γιουβέντους σήμερα (10/1) και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προγραμματίσει κάποια συνάντηση μαζί τους. Το πιο πιθανό είναι ο Εβρά να αποχωρήσει απ' την ομάδα μέσα στον Ιανουάριο".

Άξιο αναφοράς είναι ότι το όνομα του έμπειρου αμυντικού ενεπλάκη πρόσφατα (5/1) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται επίσημη πρόταση απ' τους "κόκκινους διαβόλους".

Ακόμα, η Βαλένθια παρουσιάζεται πρόθυμη να τον εντάξει άμεσα στο ρόστερ, μιας και έχει κάνει κρούση και για ακόμη έναν παίκτη της "Γηραιάς Κυρίας" (σ.σ. Σιμόνε Ζάζα). Ενδιαφέρον έδειξε και η Γουέστ Χαμ, αλλά ο ίδιος ο Εβρά έχει δηλώσει ότι αν επιστρέψει στην Αγγλία θα φορέσει μόνο τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Έσπασε" το δικό της ρεκόρ η Γιουβέντους
"Σειρήνες" για επιστροφή Εβρά στη Γιουνάιτεντ
Θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Μοράτα
Κίνηση για Βεράτι απ' τη Γιουβέντους
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ