ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αγωνία για δύο ενόψει Ηρακλή

Αγωνία για δύο ενόψει Ηρακλή
INTIME SPORTS

Την κατάσταση των Λεάλ και Ορφανού που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες μέρες, περιμένει να διαπιστώσει ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή.

Οι Κρητικοί θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα οπότε και θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση ενόψει της αναμέτρησης με τον "Γηραιό" στο "Παγκρήτιο".

Ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη κρίνεται απαραίτητη για τον Εργοτέλη στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Σέρτζιο Λεάλ έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ο Ορφανός ενοχλήσεις στη γάμπα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να προπονηθούν από τα μέσα της εβδομάδας.

Μάλιστα δεν αγωνίστηκαν και στο φιλικό με την Χερσόνησο στο οποίο ο Καβαλιώτης τεχνικός είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί έως σήμερα, πολύ.

Από την Δευτέρα μάλιστα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Μάρις Βερπακόφσκις θα είναι στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Λετονίας.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ