ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Ο Μουρίνιο χρησιμοποίησε σοβαρές εκφράσεις και δεν θα το ξεχάσω"

United manager Jose Mourinho, left, and Chelsea's team manager Antonio Conte, right, gesture during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
United manager Jose Mourinho, left, and Chelsea's team manager Antonio Conte, right, gesture during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Αντόνιο Κόντε συνέχισε τον διαξιφισμό με τον Ζοζέ Μουρίνιο, προειδοποιώντας τον Πορτογάλο ότι δεν θα ξεχάσει όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Αντόνιο Κόντε έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά που άναψε με τον Ζοζέ Μουρίνιο, σε μία εβδομάδα αντεγκλήσεων μεταξύ των δύο προπονητών.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Άρσεναλ, για τα ημιτελικά του League Cup, ο Ιταλός προπονητής ρωτήθηκε για τα όσα είπε για τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για τον χαρακτηρισμό "μικρός άντρας" που του απέδωσε.

"Έχω την όψη ανθρώπου που μετάνιωσε; Δεν νομίζω. Θεωρώ ότι και οι δυο μας είπαμε πράγματα και θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον", δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν η Ένωση Προπονητών της λίγκας θα παρέμβει για να επιλύσει τη διαφορά τους, απάντησε: "Νομίζω ότι είναι σημαντικό για την ομοσπονδία. Δεν είναι σημαντικό. Χρησιμοποίησε σοβαρές εκφράσεις, είπε σοβαρές λέξεις. Και δεν θα το ξεχάσω. Δεν είναι πρόβλημα για τους συλλόγους, είναι πρόβλημα μεταξύ εμού κι εκείνου. Εγώ σταματώ. Τέλος".

Ο Μουρίνιο είχε αναφερθεί στην τετράμηνη τιμωρία του Κόντε τον καιρό που ήταν προπονητής της Γιουβέντους, για εμπλοκή σε υπόθεση στημένων αγώνων. Η τιμωρία είχε επιβληθεί επειδή ο Κόντε δεν είχε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές εγκαίρως για όσα γνώριζε, ωστόσο το 2016 δικαιώθηκε στην έφεση.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πει " ποτέ δεν θα τιμωρηθώ για στημένους αγώνες" και παλαιότερα είχε αποκαλέσει "συμπεριφορά κλόουν" κάποιες κινήσεις του Κόντε στον πάγκο, κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Ιταλός του απάντησε αποκαλώντας τον "μικρό άντρα" και "ψεύτικο", καλώντας τον να τα βρουν "σε ένα δωμάτιο".

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ