ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Ψεύτικος και μικρός άντρας ο Μουρίνιο"

Manchester United's team manager Jose Mourinho, left, shakes hand with Chelsea's team manager Antonio Conte after the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford stadium in Manchester, Sunday, April 16, 2017.(AP Photo/ Rui Vieira)
Manchester United's team manager Jose Mourinho, left, shakes hand with Chelsea's team manager Antonio Conte after the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford stadium in Manchester, Sunday, April 16, 2017.(AP Photo/ Rui Vieira) AP PHOTO/ RUI VIEIRA

Ο Αντόνιο Κόντε κατηγόρησε τον Ζοζέ Μουρίνιο ότι είναι "ψεύτικος", τον αποκάλεσε "μικρό άντρα" και τον κάλεσε να τα πουν οι δυο τους "σε ένα δωμάτιο", μετά από τις "αιχμές" του Πορτογάλου.

Ο Αντόνιο Κόντε πέρασε στην αντεπίθεση μετά από τις "αιχμές" του Ζοζέ Μουρίνιο για εμπλοκή του Ιταλού τεχνικού σε στημένα παιχνίδια.

Μετά από τη "λευκή" ισοπαλία της Τσέλσι με τη Νόριτς στο "Κάροου Ρόουντ" για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ο προπονητής των "μπλε" κλήθηκε να απαντήσει στον Πορτογάλο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κόντε έκανε λόγο για αμνησία του "Special One" και τον κατηγόρησε ότι είναι ψεύτικος. "Θυμάμαι όταν προσέβαλε τον Κλάουντιο Ρανιέρι για τα αγγλικά του. Μετά, όταν απολύθηκε, έβαλε ένα μπλουζάκι για τον Ρανιέρι. Είναι ψεύτικος", δήλωσε, αναφερόμενος σε ένα t-shirt του Μουρίνιο με τα αρχικά "CR", όταν ο Ρανιέρι απολύθηκε από τη Λέστερ.

Όσο για τα σχόλια εις βάρος του, ο Κόντε αποκρίθηκε: "Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω σε τέτοιου είδους σχόλια, επειδή όταν ένας άνθρωπος έχει στόχο να προσβάλει έναν άλλον άνθρωπο, είναι ένας μικρός άνθρωπος. Όλοι τον ξέρουμε πολύ καλά από το παρελθόν και είναι ο ίδιος, δεν εκπλήσσομαι. Αυτός είναι ο τρόπος του. Όταν προβάλεις έναν άλλον άνθρωπο, σημαίνει ότι είσαι μικρός άντρας. Νομίζω ότι είναι μικρός άντρας".

Μάλιστα, σημάδεψε στο ημερολόγιο την 25η Φεβρουαρίου και τον αγώνα των δύο ομάδων στο "Ολντ Τράφορντ", όπου επιθυμεί να βρεθούν τετ α τετ και να λύσουν τις διαφορές τους: "Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ θα ασχολούμαι με την ομάδα, αλλά σίγουρα υπάρχει μια καλή ευκαιρία όταν παίξουμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να το ξεκαθαρίσουμε σε ένα δωμάτιο. Εκείνος κι εγώ".

"Όταν λες κάτι, πρέπει να αναλαμβάνεις την ευθύνη. Για να προσπαθήσεις να μιλήσεις και να μην είσαι γενικόλογος, πρέπει να διαθέτεις μεγάλη προσωπικότητα και... καρύδια και να λες 'αυτό κι αυτό και μιλάω γι' αυτό'".

Photo credits: AP Photo/ Rui Vieira

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ