ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Βιδάλ "έδιωξε" τον Γκουαρδιόλα!

Ο Βιδάλ "έδιωξε" τον Γκουαρδιόλα!

Ο Αρτούρο Βιδάλ αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Σβάινσταϊγκερ το καλοκαίρι, σύμφωνα όμως με τη Bild εξελίχτηκε σε μία από τις αιτίες που προκάλεσαν το διαζύγιο του Γκουαρδιόλα με τη Μπάγερν.

Η Μπάγερν Μονάχου προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση το περασμένο καλοκαίρι αποκτώντας τον Αρτούρο Βιδάλ αντί του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, όμως αντί ο συγκεκριμένος παίκτης να "ανακουφίσει" τον Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελώντας μία ακόμα ποιοτική λύση στα χαφ προκαλέσε ρήξη στις σχέσεις του προπονητή με τη διοίκηση!

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική "Bild", με την εφημερίδα να υποστηρίζει πως ένας σημαντικός λόγος για το "αντίο" του Καταλανού στους Βαυαρούς είναι πως υπήρχε έντονη διαφωνία πέρυσι όταν γινόταν ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο Βιδάλ "έδιωξε" τον Γκουαρδιόλα!

Η διοίκηση επέλεξε να δαπανήσει γύρω στα 40.000.000 ευρώ για τον Βιδάλ, ο οποίος όμως δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα για τον Γκουαρδιόλα καθώς από την πλευρά του είχε ζητήσει έναν εξτρέμ για να κάνει ακόμα πιο δυνατή την ομάδα του από τη μέση και μπροστά.

Το εν λόγω μέσο υποστηρίζει πως αυτή η διαφωνία προκάλεσε ψυχρότητα στις σχέσεις των δύο πλευρών και έπαιξε το ρόλο της ώστε ο Γκουαρδιόλα να προτιμήσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2016, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για την έλευση του Κάρλο Αντσελότι στη Μπάγερν .

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ