ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Βλέπει" Σρνα η Μπαρτσελόνα

"Βλέπει" Σρνα η Μπαρτσελόνα
Σρνα-Σαχτάρ

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να πλαισιώσει τον Σέρζι Ρομπέρτο με ακόμα έναν δεξιό μπακ, με το όνομα του Ντάριο Σρνα να κάνει την εμφάνισή του στο ρεπορτάζ.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ντάνι Άλβες άφησε τη Βαρκελώνη και μετακόμισε στο Τορίνο, για χάρη της Γιουβέντους. Φυσικά, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έμειναν κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι από αυτήν την εξέλιξη, ειδικότερα από τη στιγμή που κατάλαβαν ότι ο Αλέιτς Βιδάλ θα αδυνατούσε να εκπληρώσει τις προσδοκίες τους στη θέση του δεξιού μπακ.

Συνέπεια των παραπάνω, οι Μπλαουγκράνα να έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, ο οποίος θα πλαισιώσει τον -μονιμοποιημένο πλέον ακραίο οπισθοφύλακα- Σέρζι Ρομπέρτο. Τις προάλλες, η Daily Mail έφερε το όνομα του Γκλεν Τζόνσον στην επιφάνεια και την Τρίτη, η καταλανική Sport κάνει λόγο για πιθανή πρόταση προς τον 34χρονο Σρνα της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Παρά την προχωρημένη (ποδοσφαιρικά) ηλικία του, ο μέχρι πρότινος αρχηγός της εθνικής Κροατίας αποτελεί έναν αμυντικό διόλου αμελητέων ικανοτήτων, με αξιοθαύμαστη σταθερότητα στην απόδοσή του. Μάλιστα, στην ουκρανική ομάδα έχει διανύσει 14 διαδοχικές σεζόν!

Εκτός αυτών, το κόστος του αναμένεται να είναι εξαιρετικά μικρό, κάτι το οποίο απασχολεί την Μπαρτσελόνα, που σκοπεύει να κινηθεί πάνω σε “σφιχτή” οικονομική λογική -για τα δικά της δεδομένα- κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ