ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: "Ο Νάναλι δέχθηκε επίθεση από τον Λαζάρεβιτς, το VIDEO δεν είναι πλήρες, να λογοδοτήσει το άτομο που το διέγραψε"

Παρτίζαν: "Ο Νάναλι δέχθηκε επίθεση από τον Λαζάρεβιτς, το VIDEO δεν είναι πλήρες, να λογοδοτήσει το άτομο που το διέγραψε"
PRINTSCREEN

Η Παρτίζαν τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης για όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Τζέιμς Νάναλι και τον Στέφαν Λαζάρεβιτς, τονίζοντας ότι το VIDEO που κυκλοφορεί δεν είναι ολόκληρο και πρέπει να βρεθεί όποιος διέγραψε το επίμαχο κομμάτι.

Θέση για την ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα περί επίθεσης του Τζέιμς Νάναλι σε βάρος του Στέφαν Λαζάρεβιτς, αλλά και για τα πλάνα που διέρρευσαν στον σερβικό Τύπο από το περιστατικό πήρε η Παρτίζαν.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα ανέφερε ότι το VIDEO είναι πειραγμένο, αφού έχει διαγραφεί ένα σημαντικό κομμάτι το οποίο καταδεικνύει ότι ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα ήταν εκείνος που ξεκίνησε τη φασαρία, με τον Αμερικανό της Παρτίζαν να απαντάει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρτίζαν:

"Η Παρτίζαν εκφράζει τη λύπη της για το περιστατικό που συνέβη σήμερα στον διάδρομο της Αρένας του Βελιγραδίου και ζητά τον επείγοντα προσδιορισμό όλων των γεγονότων από τις αρμόδιες αρχές!

Ο Τζέιμς Νάναλι ήταν ο πρώτος που δέχτηκε επίθεση από τον Στέφαν Λαζάρεβιτς, ο οποίος τον έπιασε από τον λαιμό και μετά ο παίκτης της Παρτιζάν ανταπέδωσε, κάτι που φαίνεται στο πλήρες βίντεο των καμερών ασφαλείας.

Δυστυχώς, το μόνο βίντεο που μπορεί να το επιβεβαιώσει δεν είναι πλήρες γιατί λείπει η περίοδος από τις 11:01:28 έως τις 11:02:32 και η Παρτιζάν ζητά την επείγουσα εμπλοκή των αρμόδιων υπ[ηρεσιών προκειμένου να επιστραφεί το διαγραμμένο βίντεο και καθορίστε ποιος το διέγραψε! Ζητάμε να λογοδοτήσει το άτομο που διέγραψε το βίντεο σύμφωνα με το νόμο.

Στα διαθέσιμα πλάνα φαίνεται ο Λαζάρεβιτς να βγαίνει από τα αποδυτήρια μετά τον Νάναλι, θέλοντας να μαλώσει, καθώς και να πηδά πάνω στον παίκτη της Παρτιζάν, που βρίσκεται στο έδαφος.

Καλούμε την ασφάλεια της Αρένας του Βελιγραδίου να μας δώσει το πλήρες υλικό χωρίς καθυστέρηση και θα το δημοσιεύσουμε. Καλούμε τα ΜΜΕ να ξεπλύνουν δημοσίως τον λεκέ από το όνομα του Τζέιμς Νάναλι, με την ίδια δημοσιότητα που τον λέρωσαν μετά την ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα.

Κατανοούμε τις αυξημένες εντάσεις στην σειρά των τελικών, αλλά καλούμε τόσο τους παίκτες, όσο και τους φιλάθλους να μην πέφτουν σε στημένες επιθέσεις και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Ο νικητής των τελικών πρέπει να κριθεί στο γήπεδο και όχι με τη βοήθεια ανακοινώσεων, με τις οποίες ο αντίπαλός μας ανεβάζει εντάσεις καθημερινά.

Η Παρτίζαν κάνει τα πλάνα διαθέσιμα στο κοινό και καλεί όλους να αξιολογήσουν μόνοι τους ποιος θα μπορούσε να διαγράψει το βασικό μέρος των πλάνων από την κάμερα του αποδυτηρίου της Παρτίζαν και γιατί.

Και τέλος, η Παρτίζαν προσθέτει ότι ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Ντόζετ, πρότεινε στους εκπροσώπους της Παρτιζάν μετά το περιστατικό να ξεχαστούν όλα και να διαγραφούν οι ηχογραφήσεις. Η Παρτίζαν αρνήθηκε!".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ