ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στην τελική ευθεία του Λενγκλέ στη Μπαρτσελόνα

Sevilla's Clement Lenglet, centre, celebrates scoring the opening goal during a Champions League group E soccer match between Sevilla and Spartak Moskva, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Clement Lenglet, centre, celebrates scoring the opening goal during a Champions League group E soccer match between Sevilla and Spartak Moskva, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο Κλεμάν Λενγκλέ πλησιάζει στη Μπαρτσελόνα, η οποία είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα ύψους 30.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sport", ο Κλεμάν Λενγκλέ είναι πολύ κοντά στη Μπαρτσελόνα, η οποία είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα ύψους 30.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη. Βέβαια, το θέμα είχε αποκαλύψει από τις 16 Μαΐου η έτερη καταλανική εφημερίδα, η "Mundo Deportivo", η οποία θεωρούσε την υπόθεση τελειωμένη.

Ο 22χρονος αμυντικός θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης, με την εφημερίδα να μην σχετίζει την υπόθεσή του με το μέλλον του Ουμτιτί στο "Καμπ Νόου" και για τις συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του Γάλλου στόπερ.

Την φετινή σεζόν, ο Λενγκλέ πραγματοποίησε 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Συνολικά, έχει αγωνιστεί 72 φορές με τη φανέλα της Σεβίλλης, στην οποία μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2017 απ' τη Νανσί.

AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ