ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Λενγκλέ

Sevilla's Clement Lenglet, centre, celebrates scoring the opening goal during a Champions League group E soccer match between Sevilla and Spartak Moskva, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Clement Lenglet, centre, celebrates scoring the opening goal during a Champions League group E soccer match between Sevilla and Spartak Moskva, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", ο Κλεμάν Λενγκλέ ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, η οποία είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα ύψους 30.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη.

Οι συχνοί τραυματισμοί του Τόμας Βερμάλεν, οι μέτριες εμφανίσεις του Γέρι Μίνα, αλλά και το αβέβαιο μέλλον του Σαμουέλ Ουμτιτί, αναγκάζουν τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα να αναζητούν μία αξιόλογη λύση για το κέντρο της άμυνας, ύστερα κι απ' την αποχώρηση του Χαβιέρ Μαστσεράνο τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο "εκλεκτός" έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Κλεμάν Λενγκλέ, αν λάβουμε υπόψιν το σημερινό (16/05) δημοσίευμα της " Mundo Deportivo" που κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ της πλευράς του Γάλλου στόπερ και των "μπλαουγκράνα" για συμβόλαιο πέντε ετών.

Πλέον, απομένει να βρεθεί η "χρυσή τομή" ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 22χρονου αμυντικού. Όπως όλα δείχνουν, οι Καταλανοί δεν θα μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους Σεβιγιάνους αλλά θα καλύψουν τη ρήτρα ύψους 30.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Λενγκλέ.

Την εφετινή σεζόν, ο Λενγκλέ πραγματοποίησε 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Συνολικά, έχει αγωνιστεί 72 φορές με τη φανέλα της Σεβίλλης, στην οποία μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2017 απ' τη Νανσί.

Photo Credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ