ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ράκιτιτς: "Θα πηδούσα από γέφυρα για τον Λουίς Ενρίκε"

Ράκιτιτς: "Θα πηδούσα από γέφυρα για τον Λουίς Ενρίκε"

Σε μια αποθεωτική δήλωση προς το πρόσωπο του Λουίς Ενρίκε προχώρησε ο Ίβαν Ράκιτιτς, καθώς με μια ατάκα γεμάτη... υπερβολή, υποδήλωσε την ατράνταχτη πίστη στον προπονητή του.

Ο Ίβαν Ράκιτιτς δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες του στην Μπαρτσελόνα και κροατικό δημοσίευμα τον είχε φέρει πάρα πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι, πριν από μερικές ημέρες.

Από την πλευρά του και μέσω των δηλώσεων στο "France Football", ο Κροάτης θέλησε να διατρανώσει την τεράστια εμπιστοσύνη που έχει στις πεποιθήσεις προπονητή του, Λουίς Ενρίκε, αναφέροντας ενδεικτικά πως “με έχει βοηθήσει αφάνταστα. Αν μου ζητούσε να πέσω από γέφυρα, θα το έκανα δίχως δισταγμό. Πρέπει να βάλω στην άκρη το 'εγώ'. Οι συμπαίκτες μου έχουν απόλυτη πίστη σ' εμένα”.

Παρά το γεγονός ότι ο 28χρονος δεν υπολογίζεται στον ίδιο βαθμό φέτος από τον Αστουριανό τεχνικό, τις περασμένες σεζόν αποτελούσε αναντικατάστατη μονάδα στα πλάνα του τελευταίου. Κατά πάσα πιθανότητα, από εκεί πηγάζει και η τεράστια εκτίμηση του Ράκιτιτς προς το πρόσωπο του προπονητή των Καταλανών.

Ο μέσος των "μπλαουγκράνα" μετρά φέτος 13 συμμετοχές και 2 γκολ στη La Liga, ενώ στο "Καμπ Νόου" βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2014. Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έχει πανηγυρίσει ένα Champions League, δύο πρωταθλήματα και δύο Copa del Rey.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τσάβι: "Ο Μέσι θα ανανεώσει σύντομα το συμβόλαιό του"
Η Σακίρα πιέζει για μεταγραφή του Πικέ στην Premier League
"Μαγεύει" και στο μπάσκετ ο Αρντά Τουράν
Ξαναπαίρνει το περιβραχιόνιο ο Νεϊμάρ
Η αντίδραση του πάγκου της Μπαρτσελόνα στο γκολ του Βιδάλ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ