ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Ο Μέσι θα ανανεώσει σύντομα το συμβόλαιό του"

Τσάβι: "Ο Μέσι θα ανανεώσει σύντομα το συμβόλαιό του"

Βέβαιος ότι ο Λιονέλ Μέσι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε ο Τσάβι, σχολιάζοντας πρόσφατα δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για φυγή του Αργεντινού.

Τη σιγουριά του ότι ο Λιονέλ Μέσι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα, εξέφρασε Τσάβι, μέσω του Fοx Sports. Επιπλέον, ο Ισπανός μέσος υπογράμμισε ότι μπορεί όλοι οι σύλλογοι να θέλουν τον 29χρονο σούπερ σταρ, αλλά εκείνος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τους Καταλανούς.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Δεν έχω αμφιβολία. Ο Μέσι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Με το πέρασμα των χρόνων, είμαι σίγουρος ότι είχε πολλές ευκαιρίες να βγάλει περισσότερα χρήματα, αλλά η καρδιά του ανήκει στην Μπάρτσα.

Έχει εξελιχθεί σε 'ερωτική' σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές (σ.σ. Μέσι και ομάδα). Σχέση, η οποία βλέπω να συνεχίζεται για πολλά χρόνια ακόμη".

Επιπλέον, ο άλλοτε παίκτης των "μπλαουγκράνα" αναφέρθηκε στις πρόσφατες "σειρήνες", οι οποίες έκαναν λόγο για φυγή του Αργεντινού απ' τη Βαρκελώνη: "Πάντα θα υπάρχει 'θόρυβος' όταν πρόκειται για τον Λέο. Είναι ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη. Οι δημοσιογράφοι θέλουν πάντα να γράφουν γι' αυτόν. Όμως, αυτά είναι φήμες, οι οποίες δεν ισχύουν. Αυτό γίνεται απ' το παρελθόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σακίρα πιέζει για μεταγραφή του Πικέ στην Premier League
Ξαναπαίρνει το περιβραχιόνιο ο Νεϊμάρ
Θέμα σύγκρισης Μέσι - Κούμαν στην Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα απέλυσε διευθυντή που αμφισβήτησε τον Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ