ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μια "ανάσα" από τη Σίτι ο Ράκιτιτς

Μια "ανάσα" από τη Σίτι ο Ράκιτιτς

Κροατικό δημοσίευμα παρουσιάζει τον Ιβάν Ράκιτιτς ένα "βήμα" από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουρδιόλα να είναι πεπεισμένος ως προς την ικανότητα του 28χρονου να αναπληρώσει το κενό του Γκιουντογκάν.

Ο Λουίς Ενρίκε δείχνει να έχει χάσει την πίστη του προς τον Ιβάν Ράκιτιτς το τελευταίο διάστημα και η κροάτικη Jutarnji List, επικαλούμενη αποκλειστικές πληροφορίες, παρουσιάζει τον 28χρονο μέσο στo "κατώφλι" της Μάντσεστερ Σίτι!

Η αγγλική ομάδα "καίγεται" για ποιοτική αναβάθμιση στις θέσεις των χαφ, λόγω και της πρόσφατης απώλειας του Ιλκάι Γκιουντογκάν, που θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του Ράκιτιτς και επιχειρεί να επωφεληθεί από το γεγονός ότι ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τον έχει παραγκωνίσει τις τελευταίες εβδομάδες.

Παρά ταύτα, ο προπονητής των Καταλανών τόνισε το βράδυ της Κυριακής (8/1) πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ράκιτιτς και ότι οι λόγοι που τον άφησε εκτός αποστολής στο ματς με τη Βιγιαρεάλ αφορούσαν το τακτικό κομμάτι, ενώ και από πλευράς Ράκιτιτς, οι τάσεις φυγής διαψεύδονται, με τον μέσο των "μπλαουγκράνα" να επιθυμεί να δώσει τη μάχη του, προκειμένου να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Μια "ανάσα" από τη Σίτι ο Ράκιτιτς

Το συμβόλαιο του Κροάτη "εκπνέει" το καλοκαίρι του 2019, πράγμα που σημαίνει πως οι "πολίτες", αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος, θα χρειαστεί να καταβάλλουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Τον περασμένο Σεπτέμβρη, υπήρξαν συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας της Μπαρτσελόνα με τον 28χρονο μέσο, με σαφέστατα καλύτερους οικονομικούς όρους, όμως χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα.

Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι ότι η Σίτι θα αποκτήσει ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, και ότι πρώτος της στόχος είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς. Ο 28χρονος μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2014. Έκτοτε, έχει μετρήσει 129 εμφανίσεις και 20 γκολ. Προσφάτως, για εκείνον εξέφρασαν ενδιαφέρον και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σωτήρας ο Μέσι στο 90' για τη Μπαρτσελόνα
Μάχη Ρεάλ-Μπαρτσελόνα για τον Ντέλε Άλι
Γκουαρδιόλα: "Δεν πρόκειται να αλλάξω την Αγγλία"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ