LA LIGA

Μάχη Ρεάλ-Μπαρτσελόνα για τον Ντέλε Άλι

Μάχη Ρεάλ-Μπαρτσελόνα για τον Ντέλε Άλι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του μεσοεπιθετικού της Τότεναμ, Ντέλε Άλι.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Ντέλε Άλι με τη φανέλα της Τότεναμ έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει σημειώσει 11 γκολ και 4 ασίστ σε 25 αναμετρήσεις σ' όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει ήδη την πρόθεσή της να τον αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Παρ' όλα αυτά, οι "μερένγκες" δεν τρέχουν μόνοι τους, αφού, όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας " Mirror", γερά στο κόλπο έχει μπει και η Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Ντέλε Άλι, καθώς ο Αντρές Ινιέστα διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του, με συνέπεια να βαδίζει προς το τέλος της καριέρας του

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρερει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν περίπου 80.000.000 ευρώ για χάρη του 20χρονου άσου. Ποσό 20πλάσιο απ' τα 5.000.000 ευρώ που πρόσφεραν οι "πετεινοί" στην MK Dons τον Φεβρουάριο του 2015 για την απόκτησή του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο, αφού διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους Λονδρέζους λόγω των μεταγραφών των Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ διαθέτει ως άσο στο μανίκι τον Ίσκο, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Όμως, όλα θα εξαρτηθούν απ' τις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντέλε Άλι μέσω... Ίσκο θέλει η Ρεάλ
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ