ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τέλος η σεζόν για τον Γκιντογκάν!

Τέλος η σεζόν για τον Γκιντογκάν!

Η Μάντσεστερ Σίτι εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως ο Ιλκάι Γκιντογκάν υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες!

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκιντογκάν. Ο Γερμανός άσος τραυματίστηκε στην νικηφόρα αναμέτρηση των "πολιτών" με τη Γουότφορντ την περασμένη Τετάρτη (14/12) και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου έκαναν λόγο για μεγάλο διάστημα απουσίας απ' την αγωνιστική δράση.

Τελικά, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, αφού οι "πολίτες" εξέδωσαν ανακοίνωση και γνωστοποίησαν πως ο Γκιντογκάν υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες!

Αυτό σημαίνει πως ο 26χρονος χαφ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος στην αρχή της επόμενης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γερμανός άσος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια από προβλήματα τραυματισμών, τα οποία τον έχουν πάει πίσω.

Μάλιστα, ο μέσος της Σίτι έχει περάσει ανάλογη ταλαιπωρία και κατά το παρελθόν, όταν ήταν ακόμα παίκτης της Ντόρτμουντ, χάνοντας όλη την αγωνιστική περίοδο 2013/14. Τη φετινή χρονιά, ο Γκιντογκάν σημείωσε 5 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ σε 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Σίτι.

Δείτε σε VIDEO την στιγμή του τραυματισμού του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πλήγμα στη Σίτι με Γκιουντογάν
Καντονά: "Ας πει κάποιος στην άμυνα της Σίτι να σταματήσει το... Mannequin Challenge"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ