ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξαναφορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Ριβάλντο

Ξαναφορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Ριβάλντο

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος των Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Ολυμπιακού κι ΑΕΚ, Ριβάλντο, θα φορέσει ξανά την "μπλαουγκράνα" φανέλα, καθώς συμφώνησε με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου να ενταχθεί στην ομάδα παλαιμάχων.

Ο Ριβάλντο επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα. Ο άλλοτε παίκτης των Ολυμπιακού και ΑΕΚ συμφώνησε με τον πρόεδρο των "μπλαουγκράνα", Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα παλαιμάχων.

Για την ακρίβεια, η ομάδα ονομάζεται FCB Legends και δίνει παιχνίδια σε πολλά μέρη του πλανήτη, ανάμεσα σε αυτά πρόσφατα και στα Ιωάννινα, προκειμένου να απαλύνει το δράμα των προσφύγων. Υπενθυμίζουμε ότι ο "Ρίμπο" διανύει το 44ο έτος της ηλικίας του, ενώ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού (2004/07) και της ΑΕΚ (2007/08).

Ύστερα απ' την επίτευξη της συμφωνίας ο Ριβάλντο δήλωσε: "Νιώθω χαρούμενος όταν βρίσκομαι στο 'Camp Nou'. Πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια, στα οποία έγραψα ιστορία με την Μπαρτσελόνα, ομάδα η οποία θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου. Είπα στον πρόεδρο πως είμαι διαθέσιμος γι' αυτά τα παιχνίδια, βρίσκομαι στη διάθεση της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ράκιτιτς: "Θα πηδούσα από γέφυρα για τον Λουίς Ενρίκε"
Τσάβι: "Ο Μέσι θα ανανεώσει σύντομα το συμβόλαιό του"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ