ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Hebei Fortune προσφέρει ΜΥΘΙΚΟ συμβόλαιο στον Μέσι!

Η Hebei Fortune προσφέρει ΜΥΘΙΚΟ συμβόλαιο στον Μέσι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Sky Sports", η Hebei Chinese Fortune φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει ένα ασύλληπτο ποσό στον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να τον κάνει "δικό" της!

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Λιονέλ Μέσι είναι Hebei Chinese Fortune! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου "Sky Sports" η κινεζική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 500.000.000 ευρώ στον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο πέντε ετών.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι θέλει να εκμεταλλευτεί το πάγωμα των συζητήσεων για νέο συμβόλαιο μεταξύ της "Μπάρτσα" και του 29χρονου σούπερ σταρ, καταθέτοντάς του μία πρόταση που πολύ δύσκολα μπορεί να απορρίψει.

Θυμίζουμε πως ο Μέσι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με την Μπαρτσελόνα, με τις δύο πλευρές να μην έχουν, μέχρι στιγμής, βρει τη "χρυσή τομή" για επέκταση της συνεργασίας τους. Παρ' όλα αυτά, οι Καταλανοί είναι βέβαιο πως θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε να τον πείσουν να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Hebei Fortune αγωνίζονται, μεταξύ άλλων, οι Στεφάν Εμπιά, Ζερβινιό, Γκαέλ Κακουτά, καθώς κι ο συμπατριώτης του, Εσέκιελ Λαβέτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε ποιον παίκτη της Ρεάλ θα έπαιρνε στην Μπαρτσελόνα
Επίσημο: Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 ο Σουάρες
Μπαρτομέου: "Εξαιρετικός ο Ρονάλντο, αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ