ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επίσημο: Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 ο Σουάρες

Επίσημο: Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 ο Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και θα μείνει κάτοικος Βαρκελώνης μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί.

Δεν πάει πουθενά ο Λουίς Σουάρες και παραμένει κάτοικος "Καμπ Νόου". Ο Ουρουγουανός στράικερ θα συνεχίσει να "δαγκώνει" με την φανέλα της Μπαρτσελόνα ως το καλοκαίρι του 2021, αφού υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Καταλανούς.

Στον διεθνή επιθετικό αναμένεται να μπει ρήτρα 200.000.000 ευρώ, προκειμένου να κόψει τον βήχα προς επίδοξους αγοραστές του και η Μπαρτσελόνα θέλει να πορευτεί μαζί του για πολύ καιρό ακόμη, δείγμα του πόσο πολύ τον πιστεύει και πόσο ικανοποιημένη είναι με την προσφορά του από το 2014, όταν και τον απέκτησε από τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η συμφωνία και με τον Λιονέλ Μέσι, με την Μπαρτσελόνα να επιθυμεί να κρατήσει τους MSN και να σκορπούν πανικό στις αντίπαλες άμυνες. Σε κάθε περίπτωση, είναι τεράστια επιτυχία για τους "μπλαουγκράνα" που διατηρούν τον 29χρονο στις τάξεις τους και συνάμα ο Ουρουγουανός. θα αυξήσει κατά πολύ τις αποδοχές του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ