ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Εξαιρετικός ο Ρονάλντο, αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος"

Μπαρτομέου: "Εξαιρετικός ο Ρονάλντο, αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος"

Ο Τζουζέπ Μπαρτομέου αναφέρθηκε στη "Χρυσή Μπάλα" που κατέκτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να κατέκτησε για τέταρτη φορά στην καριέρα του τη "Χρυσή Μπάλα" και να χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, αλλά ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μπαρτομέου, έχει διαφορετική άποψη.

Με δηλώσεις στον ισπανικό Τύπο, παραδέχθηκε την αξία του Κριστιάνο, όμως, δήλωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος του κόσμου. Ακόμα, αναφέρθηκε στο νέο συμβόλαιο του Αργεντινού, με τον οποίο είναι σε "ανοιχτή γραμμή". Απ' την κουβέντα δεν έλειψε τόσο ο Λουίς Σουάρες, όσο κι ο Λουίς Ενρίκε.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Ο καλύτερος παίκτης είναι ο Μέσι, αλλά κι ο Ρονάλντο είναι εξαιρετικός. Ο Λέο είναι 29 ετών, παραμένει σε υψηλό επίπεδο και βελτιώνεται καθημερινά".

Για το νέο συμβόλαιό του: "Για την ώρα, έχει συνεργασία με την Μπαρτσελόνα και είναι καλή στιγμή να μιλήσουμε για την ανανέωση. Θέλουμε να κλείσει την καριέρα του στην Καταλονία".

Ακόμα, ερωτήθηκε και για το μέλλον του Λουίς Σουάρες: "Θα ανανεώσει κι αυτός σύντομα. Θα το ανακοινώσουμε. Έχει φέρει αλλαγή στη νοοτροπία. Δεν αναφέρομαι μόνο στα γκολ που σημειώνει. Είναι φιλόδοξος και του αξίζει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα".

Απ' τις δηλώσεις του δεν έλειψε ο Λουίς Ενρίκε: "Η επιθυμίας μας είναι να παραμείνει στον πάγκο και μετά το καλοκαίρι, αλλά δεν θέλουμε να συζητήσουμε μαζί του από τώρα. Η διαπραγμάτευση θα γίνει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ"
Τσάβι: "Ο Ρονάλντο δεν άξιζε τη Χρυσή Μπάλα"
Ρονάλντο: "Εάν ήμουν συμπαίκτης με τον Μέσι, θα είχα περισσότερες Χρυσές Μπάλες"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ