ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ"

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ"
Ρονάλντο-Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζινεντίν Ζιντάν προέβη σε μία αμφιλεγόμενη δήλωση, αφού υποστήριξε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, πάνω και από τον θρύλο του συλλόγου Αλφρέντο ντι Στέφανο.

Σε μία πολύ σημαντική δήλωση προχώρησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου, Ζιντεντίν Ζιντάν, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με αφορμή την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας για τέταρτη φορά από τον Πορτογάλο επιθετικό, ο Γάλλος δήλωσε ότι πρόκειται για τον νούμερο ένα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών για τον σύλλογο, ξεπερνώντας ακόμα και τον Αλφρέντο ντι Στέφανο.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Όποιος παίκτης και να έρθει εδώ, δεν θα καταφέρει ποτέ να πετύχει ό,τι πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν θα υπάρξει ποτέ ίδιος".

"Οι τέσσερις Χρυσές Μπάλες είναι μεγάλο επίτευγμα, δεν είναι εύκολο να τις κερδίσει. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ό,τι έκανε, αλλά νομίζω ότι μπορεί να κατακτήσει κι άλλη Χρυσή Μπάλα", πρόσθεσε ο "Ζιζού", ο οποίος στην ανεπανάληπτη καριέρα του κατέκτησε μόλις μία φορά την κορυφαία ατομική διάκριση.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ