ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάβι: "Ο Ρονάλντο δεν άξιζε τη Χρυσή Μπάλα"

Τσάβι: "Ο Ρονάλντο δεν άξιζε τη Χρυσή Μπάλα"

Ο Τσάβι Ερνάντεθ έδωσε νέες διαστάσεις στη διαμάχη που άνοιξε τον περασμένο Σεπτέμβριο, μεταξύ του ίδιου και του Κριστιάνο Ρονάλντο, διαφωνώντας ευθέως με την απονομή της "Χρυσής Μπάλας" στον Πορτογάλο.

Ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, εξέφρασε την άποψή του αναφορικά με την κατάκτηση της “Χρυσής Μπάλας” από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παίρνοντας ταυτόχρονα θέση κατά των κριτηρίων για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς.

Σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο "TV3" του Κατάρ, ο πρώην μέσος των "μπλαουγκράνα" τόνισε χαρακτηριστικά: “Οι τίτλοι παίρνουν προβάδισμα, ενώ υπάρχουν άλλα χρόνια, στα οποία αυτό δεν ισχύει και αξιολογούν τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος όλων, ανεξαρτήτως των τίτλων που έχουν κερδίσει οι άλλοι”.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 35χρονος εκφράζει άποψη κατά του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ισπανός είχε τοποθετηθεί ξανά όσον αφορά το δίλημμα Ρονάλντο – Μέσι, υπέρ του δεύτερου, λέγοντας ενδεικτικά πως “ για εμένα δεν υπάρχει σύγκριση και νομίζω πως το ίδιο ισχύει για όλους όσους τους αρέσει το ποδόσφαιρο. Εκτός αν είναι στη Ρεάλ, φυσικά”.

Τότε, ο Πορτογάλος είχε “αντεπιτεθεί”, απαντώντας μερικές ημέρες αργότερα: “ Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Τσάβι. Αγωνίζεται στο Κατάρ ή δεν ξέρω εγώ πού. Κατέκτησε τα πάντα, αλλά δεν κέρδισε ποτέ τη Χρυσή Μπάλα. Εγώ έχω τρεις”.

Ο Τσάβι είχε απαντήσει στο τελευταίο σχόλιο του Ρονάλντο, υποστηρίζοντας ότι "δεν έδειξα έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Όμως, μήπως έδειξε αυτός προς εμένα;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

H κορυφαία ενδεκάδα του Κασίγιας δεν έχει παίκτη της Ρεάλ!
Ρονάλντο: "Εάν ήμουν συμπαίκτης με τον Μέσι, θα είχα περισσότερες Χρυσές Μπάλες"
Υπερδιπλάσιες ψήφους ο Ρονάλντο από τον Μέσι, μόλις 5 ο Ιμπραχίμοβιτς
Ο ποδοσφαιρικός κόσμος συγχαίρει τον Ρονάλντο
Χρυσή Μπάλα: Ποιοι δεν πήραν ούτε μία ψήφο!
Η αντίδραση του Λεβαντόβσκι για τη Χρυσή Μπάλα του Κριστιάνο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ