ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τσάβι απάντησε στα υποτιμητικά σχόλια του Ρονάλντο

Ο Τσάβι απάντησε στα υποτιμητικά σχόλια του Ρονάλντο

Ο Τσάβι ερωτήθηκε για την επίθεση που δέχθηκε απ' τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν έδειξε καμία έλλειψη σεβασμού, εν αντιθέσει με τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Νέα επεισόδιο είχαμε στην άτυπη κόντρα μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Τσάβι. Ο Ισπανός μέσος είχε αναφέρει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του CR7 είναι ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι καλύτερος του, προκαλώντας την αντίδραση του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος απάντησε με δηκτικό τρόπο.

"Οι πιο πολλές αναζητήσεις στο ίντερνετ γίνονται για εμένα. Αυτοί που θέλουν να γίνουν εξώφυλλα μιλούν για εμένα. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Τσάβι. Αγωνίζεται στο Κατάρ ή δεν ξέρω εγώ πού. Κατέκτησε τα πάντα, αλλά δεν κέρδισε ποτέ τη Χρυσή Μπάλα. Εγώ έχω τρεις", ήταν η απάντηση του Ρονάλντο.

Όπως είναι λογικό, έστω και... αργά, ο Τσάβι ερωτήθηκε για την "επίθεση" του CR7, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν έδειξε καμία έλλειψη σεβασμού, εν αντιθέσει με τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Είδα πως ο Ρονάλντο δεν πήρε πολύ καλά τις δηλώσεις μου, όμως συνεχίζω να πιστεύω το ίδιο. Αυτό που είπε για τη Χρυσή Μπάλα είναι αλήθεια. Προσπαθώ να μην κάνω λάθη, αλλά μπορεί να αλλάζω γνώμη. Δεν έδειξα έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Όμως, μήπως έδειξε αυτός προς εμένα; Τι πιστεύετε;", ήταν το σχόλιο του πρώην μέσου της Μπαρτσελόνα, ενώ σε ό,τι αφορά στη μάχη της Χρυσής Μπάλας, τόνισε:

"Αν οι τίτλοι αποτελέσουν οδηγό στην ψηφοφορία, τότε ο Κριστιάνο είναι σίγουρα το φαβορί. Όμως, θεωρώ πως είναι "ψαλίδα" μεταξύ του Ρονάλντο και του Μέσι είναι μικρή".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ