ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρυσή Μπάλα: Ποιοι δεν πήραν ούτε μία ψήφο!

Χρυσή Μπάλα: Ποιοι δεν πήραν ούτε μία ψήφο!

Την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκέντρωνε 745 ψήφους και κατακτούσε την τέταρτή του Χρυσή Μπάλα, υπήρχαν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν ψήφισε κανείς. Δείτε τη λαμπρή λίστα των "αγνοουμένων".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκέντρωσε 745 ψήφους και επέστρεψε στην κορυφή όπου βρέθηκε για πρώτη φορά το 2008 και που κατέλαβε το 2013 και το 2014, κατακτώντας την Χρυσή Μπάλα για το 2016, τέταρτη που προστέθηκε στη συλλογή του.

Ο Λιονέλ Μέσι συγκέντρωσε 316 ψήφους κι ο Αντουάν Γκριεζμάν 198. Ως εδώ, ουδεμία έκπληξη. Έκπληξη - ωστόσο - συνιστά το γεγονός ότι υπάρχουν πρωτοκλασάτα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τα οποία δε συγκέντρωσαν καμία προτίμηση.

Ο "εγκέφαλος" της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, ο "ήρωας της τελευταίας στιγμής" για τη Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, ο φιναλίστ του 2014, Μάνουελ Νόιερ, οι δύο άσοι της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο και Κέβιν ντε Μπράινε είναι μερικοί από τους έντεκα, οι οποίοι δε συγκέντρωσαν καμία ψήφο από δημοσιογράφους, προπονητές και αρχηγούς εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά:

Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα)

Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους)

Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Γιουβέντους)

Κέβιν Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι)

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου)

Ντιέγκο Γκοδίν (Ατλέτικο)

Κόκε (Ατλέτικο)

Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ)

Ουγκό Λορίς (Τότεναμ)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ