ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ενρίκε: "Μέσι και Σουάρες έχουν χημεία"

Ενρίκε: "Μέσι και Σουάρες έχουν χημεία"

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, τόνισε μετά το εμφατικό 6-1 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο πως οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες έχουν αποκτήσει χημεία μεταξύ τους.

Στην κορυφή της La Liga βρίσκεται πλέον η Μπαρτσελόνα, μετά το επιβλητικό 6-1 με αντίπαλο τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο κατάμεστο "Καμπ Νόου", έχοντας για πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι με ένα ακόμη χατ-τρικ, ενώ τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής των Καταλανών, Λουίς Ενρίκε, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του Αργεντινού με τον Ουρουγουανό προς τέρψιν του συνόλου.

"Τα βρίσκει με τον Μέσι και ο Λουίς δίνει περισσότερα κάθε φορά. Έχουν χημεία και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Κερδίσαμε την θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα. Είπαμε στους παίκτες ότι δεν θα υπήρχε εύκολη κατοχή μπάλας και ξέραμε ότι θα ήταν ένα περίεργο παιχνίδι.

Ο στόχος είναι να είμαστε στην κορυφή, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν. Πάντα λέω ότι οι ήττες πάντα θα έρχονται, γι' αυτό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν θέλω να μιλάω για τους άλλους. Κάθε ματς είναι δύσκολο και το κλειδί είναι να ξέρουμε πως θα το διαχειριστούμε", ανέφερε ο κόουτς της Μπαρτσελόνα.

Ενρίκε: "Μέσι και Σουάρες έχουν χημεία"
© GETTY IMAGES
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ