ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σα Πίντο: "Έκανε φανταστικό ματς ο Ναπολεόνι"

Σα Πίντο: "Έκανε φανταστικό ματς ο Ναπολεόνι"
INTIME SPORTS

Το εγκώμιο του Στέφανο Ναπολεόνι έπλεξε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρικάρντο Σαν Πίντο, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα από τρία τέρματα.

"Έγινε σπουδαίο ματς, παίχτηκε ωραίο ποδοσφαιρο, τέσσερα γκολ από εμάς, μεγαλη νικη, πολύ καλά για 75 λεπτά, λυπάμαι πολύ που τελειωσε με αυτό τον τρόπο ειδικά στα τελευταία δεκα λεπτά όπως παίξαμε. Πρεπει να γίνουμε πιο ολοκληρωμένη ομάδα", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ατρομήτου, για να κάνει στη συνέχεια ειδική μνεία στον Ναπολεόνι και στο χατ-τρικ που σημείωσε :

"Έκανε ένα φανταστικό ματς ο Στέφανο, σημείωσε 3 γκολ, θα μπορούσε να πετύχει και 4 και 5. Αυτά τα γκολ του θα μας δόσουν δύναμη ο Ναπολεόνι γενικά. Παίζουμε καλά και χωρίς τη μπάλα, δουλεύουμε καλά και φάνηκαν αυτά.

Δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε ένα άτομο, πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά σαν να είμαστε όλοι ένα άτομο. Μπορουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, θα δουλεψουμε σε αυτό και σίγουρα το αποτέλεσμα θα μας αναπτερώσει".

Αναφορικά δε με τη φάση του πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης στην οποία η ομάδα του αναγκάστηκε να μείνει από νωρίς με 10 παίκτες, ο Πορτογάλος υπογράμμισε: "Για το πέναλτι δεν είδα αν ήταν ή όχι, αλλά τέτοιες φάσεις γινονται στο ματς, ο καθενας το κρίνει, ένα τέτοιου είδους πεναλτι μπορεί να κρινει το ματς, δεν το έκρινε.

Υπήρχαν στο παιχνίδι πολλά καλά στοιχεία σε 75 λεπτα και ταχυτητα και καλες πάσες, καλύψαμε τον χώρο μας σωστά. Κρατάω αυττό, αλλά και κρατάω και τα τελευταία δέκα λεπτά για να δουλέψουμε πάνω σε αυτά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ