ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η ταχύτητα απέδωσε καρπούς

Η ταχύτητα απέδωσε καρπούς
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε ταχύτητα το Σάββατο (14/3) στον Ατρόμητο και εκ του αποτελέσματος βγήκε απόλυτα δικαιωμένος. ''Στροφή'' στον Παναθηναϊκό για την ομάδα του Περιστερίου.

Συνολικά σε τέσσερα ματς έχει καθοδηγήσει φέτος τον Ατρόμητο ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Κοζανίτης προπονητής ουδέποτε μέχρι και πριν από το νικηφόρο (2-0) παιχνίδι με τον Πανθρακικό χρησιμοποίησε μαζί από το ξεκίνημα Μαρσελίνιο, Καράσκο και Ναπολεόνι.

Κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου αποφάσισε να προσδώσει ταχύτητα και ευελιξία στη γραμμή κρούσης, αφήνοντας στον πάγκο τον Θανάση Παπάζογλου. Εκ του αποτελέσματος οι ''κυανόλευκοι'' φάνηκε ότι τα κατάφεραν εξαιρετικά.

Ο Μαρσελίνιο σημείωσε το καταπληκτικό γκολ με το οποίο έγινε το 1-0, ο Ναπολεόνι έδωσε έτοιμο γκολ στον Ουμπίδες και γενικά οι Θρακιώτες κατέστη ανέφικτο να αντιμετωπίσουν την ταχύτατη επιθετική γραμμή του αντιπάλου.

Μένει να φανεί εάν και κόντρα στον Παναθηναϊκό, την προσεχή αγωνιστική, ο Νιόπλιας ακολουθήσει την ίδια στρατηγική ή αποφασίσει να παρατάξει ομάδα με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ