STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Πανθρακικός 2-0

Ατρόμητος - Πανθρακικός 2-0
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Το χρέος του έκανε ο Ατρόμητος απέναντι στον Πανθρακικό. Νίκησε με 2-0 στο Περιστέρι και εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην πεντάδα. Χάρμα ιδέσθαι το 1-0 με τον Μαρσελίνιο, ο Ουμπίδες σημείωσε το δεύτερο τέρμα.

Μια κλάση ανώτερος ο Ατρόμητος σε σχέση με τον Πανθρακικό. Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά. Οι Περιστεριώτες άφησαν πίσω την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και αποδίδοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο έφτασαν σε μια σημαντική νίκη, που τους επιτρέπει να διατηρηθούν κοντά στην πεντάδα.

Ο Πανθρακικός όταν επιχείρησε να... ξυπνήσει αποδείχθηκε ότι ήταν αργά. Για την ομάδα της Κομοτηνής ακολουθεί εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα, μια και οι προσεχείς αντίπαλοι είναι ο ΠΑΟΚ, ο Εργοτέλης στην Κρήτη, ο Παναθηναϊκός, ο Αστέρας στην Τρίπολη, η Βέροια στην Ημαθία και το ντέρμπι της Θράκης με την Ξάνθη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Ιωάννης Κοντιζάς (Πειραιά), Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

4ος: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ - Κιβρακίδης, Νάστος, Λαζαρίδης, Κοντοές - Ουμπίδες, Κατσουράνης, Δημούτσος (21' Μπάλλας) - Καράσκο (65' Πίτου), Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (77' Κούρος).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης - Ποτουρίδης, Εμπόου, Μελίσσης (54' Μάρτινς) - Βιγιαφάνε, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ντιγκινί, Τσουμάνης (61' Ίγκορ) - Τζάνης, Κάσες (80' Μπαλδά).

Γκολ: Μαρσελίνιο (21'), Ουμπίδες (44')

Κάρτες:

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Παιχνίδι που ήθελε να το ''καθαρίσει'' από νωρίς ήταν για τον Ατρόμητο αυτό στο Περιστέρι με τον Πανθρακικό. Εξ ου και το γεγονός ότι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν το ρόλο του... αφεντικού. Η -πρώτη απειλή στο 11' με το άστοχο σουτ του Δημούτσου και ακολούθως μία από τις πιο ωραίες φάσεις της αναμέτρησης. Στο 19' ο Ναπολεόνι στόπαρε τη μπάλα με το στήθος, έκανε στην κίνηση το ανάποδο ψαλιδάκι, αλλά ο Αθανασιάδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά, ωστόσο, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Με γκολάρα! Ο Μαρσελίνιο σούταρε με το αριστερό έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε αρχικά στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία στο παραθυράκι του Αθανασιάδη, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό.

Ατρόμητος - Πανθρακικός 2-0
INTIME SPORTS

Δύο άστοχα σουτ για τους Θρακιώτες, το πρώτο με τον Τζάνη στο 29' και το δεύτερο με τον Ντιγκινί στο 38'. Ήταν τέτοια η κλάση των Περιστεριωτών που έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, σε μια υποδειγματική επίθεση. Ο Ναπολεόνι έβγαλε τον Ουμπίδες σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Κομοτηνής, έκανε ένα εξαιρετικό πλασέ και ευστόχησε (2-0). Ακόμα και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, και πάλι ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε την κυριαρχία.

Στο 48' το σουτ του Δημούτσου πέρασε άστοχα εκτός εστίας, όπως την ίδια τύχη είχε το σουτ του Καράσκο (50'), αλλά και αυτό του Ναπολεόνι στο 67'. Στο 68' οι ''πράσινοι σπατάλησαν μοναδική ευκαιρία για να μπουν ξανά στο ματς, όταν η κεφαλιά του Ίγκορ απόσέντρα του Ντιγκινί κατέληξε στην αγκαλιά του Γκορμπούνοφ. Ο Βραζιλιάνος στράικερ του Πανθρακικού απείλησε και στο 70', αλλά το σουτ που έπιασε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 78' ο Κάσες πραγματοποίησε καλοτραβηγμένο σουτ από μακρινή απόσταση, ο Γκορμπούνοφ έδιωξε, ο Ίγκορ πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε λανθασένα σε θέση οφσάιντ.

Τελευταία καλή στιγμή καταγράφηκε στο 87', για τον Ατρόμητο. Ο Ουμπίδες έκανε τη σέντρα με εξωτερικό φάλτσο, η μπάλα έφτασε στον Μπάλλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η φάση του αγώνα

Δεν γίνεται να μην επιλέξουμε το γκολ που έβαλε ο Μαρσελίνιο. Είναι βέβαιο ότι θα είναι στα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο της αγωνιστικής. Μπορεί να ακολουθούν πολλές αναμετρήσεις στην 28η ''στροφή'' της Superleague, αλλά το τέρμα του Βραζιλιάνου είναι από αυτά που λατρεύει να βλέπει κάθε φίλαθλος.

Ατρόμητος - Πανθρακικός 2-0
INTIME SPORTS

Ο διαιτητής

Ενώ γενικά δεν είχε δύσκολο έργο ο Παππάς -χαρακτηριστικό ότι δεν έβγαλε από το τσεπάκι του καμία κίτρινη κάρτα - εκτέθηκε στη φάση που ο Ίγκορ βρήκε δίχτυα. Όταν ο Κάσες έκανε το σουτ, ο Βραζιλιάνος καλυπτόταν. Επομένως ήταν λάθος η απόφασή του Αθηναίου ρέφερι και του α' επόπτη.

Ατρόμητος - Πανθρακικός 2-0
INTIME SPORTS

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Θα επιλέξουμε τον Μαρσελίνιο. Γιατί γκολ σαν δικό του σπάνια βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και επειδή ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις του Ατρόμητου. Βοήθησε τους Περιστεριώτες να ανοίξουν το σκορ και τους έδιωξε το άγχος.

Ατρόμητος - Πανθρακικός 2-0
INTIME SPORTS

Μας άρεσε

Όταν η μεσοεπιθετική γραμμή του Ατρόμητου έχει κέφια, μπορεί να προσφέρει θέαμα και παράλληλα να είναι ουσιαστική. Απέναντι στον Πανθρακικό τα κατάφερε μια χαρά. Συνδύασε καλό ποδόσφαιρο και γκολ, με αποτέλεσμα να κατακτηθεί το τρίποντο. Μας άρεσε ακόμα η πνοή που έδωσε στη γραμμή κρούσης ο Ίγκορ με την είσοδό του στο παιχνίδι.

Ατρόμητος - Πανθρακικός 2-0
INTIME SPORTS

Δεν μας άρεσε

Όσο το ματς πλησίαζε προς το τέλος, η άμυνα του Ατρόμητου υπέπεσε σε αρκετά λάθη και ήταν τυχερός ο Γκορμπούνοφ που δεν παραβιάστηκε η εστία του. Απέναντι σε έναν πιο ισχυρό αντίπαλο, οι ''κυανόλευκοι'' θα μπορούσαν να το είχαν πληρώσει.

Ατρόμητος - Πανθρακικός 2-0
INTIME SPORTS
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ