ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Εδώ...μόνο Ατρόμητος"

"Εδώ...μόνο Ατρόμητος"

Την Τρίτη 4/6 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας της ΠΑΕ Ατρόμητος για τη σεζόν 2013-2014, με σύνθημα της καινούργιας καμπάνιας "Εδώ...μόνο Ατρόμητος". Από σήμερα ξεκινά η προπώληση.

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2013-14 παρουσίασε η ΠΑΕ Ατρόμητος την Τρίτη 4/6 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο "Θέατρο Πολιτών". Από σήμερα ξεκίνησε και η προπώληση.

Το σύνθημα της καμπάνιας μάλιστα, είναι "Εδώ...μόνο Ατρόμητος". Οι φετινές κάρτες διαρκείας είναι συλλεκτικές γιατί συμπίπτουν με τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βασίλης Καρακατσάνης είπε τα εξής:

"Όταν ξεκινήσαμε να χτίζουμε τη δομή της φετινής μας καμπάνιας, η στόχευση μας ήταν προς μια κατεύθυνση. Να στείλουμε το μήνυμα ότι στο Περιστέρι υπάρχει μόνο ο Ατρόμητος. Κατανοούμε τις δύσκολες συνθήκες και την οικονομική κρίση. Θέλουμε να κάνουμε τον Ατρόμητο αντίδοτο στην κρίση με πολύ φθηνά διαρκείας. Με την αγορά μιας κάρτας γίνεστε συμμέτοχοι, συμπαίκτες και κάνετε τον Ατρόμητο μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς σας».

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν: Ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνης Πατατανές, ο αντιδήμαρχος και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης που ανακοίνωσε ότι τα πρώτα πέντε εισιτήρια θα αγοράσει όπως κάθε χρόνο ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Περιστερίου Δημήτρης Κελάφας, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Σωτήρης Ζαρδαμόπουλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Αυγουστίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΓΣΠ Πέτρος Μουγιάκος, και ο Νίκος Γραψόπουλος εκπροσωπώντας τους φιλάθλους μας οι οποίοι έκαναν και σήμερα αισθητή την παρουσία τους.

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου, Σπύρος Μπουλούσης, παρουσίασε και τις τιμές των εισιτηρίων.

Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργεί καθημερινά από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.

ΤΙΜΕΣ:Θύρες 2 και 4: 250 ευρώ.

Θύρα 3 (VVIP):500 ευρώ.

Θύρα 7 (τμήματα Α-Β): 150 ευρώ.

Θύρα 7 (τμήμα Γ): 80 ευρώ (συνδεσμικό).

Ανέργου: 100 και 80 ευρώ.

Ειδικές τιμές: Στρατιωτικό, Παιδικό, ΑΜΕΑ, Οικογενειακό Πακέτο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ