ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τέλος ο Σέσμα

Τέλος ο Σέσμα

Μετά τους Ματούσιακ και Κερ παρελθόν και επίσημα από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί και ο Ισπανός Σέσμα.

Μετά τους Κερ και Ματούσιακ που έλυσαν τα συμβόλαια τους με τον Αστέρα και ο Τζόναθαν Σέσμα θα αποχωρήσει από την ομάδα της Τρίπολης.

Ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και την Παρασκευή (13/1) έλυσε το συμβόλαιο του με τον σύλλογο.

Ο Σέσμα δεν ήταν στα πλάνα του Σάκη Τσιώλη ενώ με κανέναν από τους πρώην προπονητές του Αστέρα δεν κατάφερε να διακριθεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τους ποδοσφαιριστές Ράντοσλαβ Ματούσιακ, Μαρκ Κερ και Τζόναθαν Σέσμα".

Βάρος στην τακτική

Από εκεί και πέρα, συνεχίστηκε την Παρασκευή (13/1) η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι στην Κέρκυρα, με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη να δίνει ιδιαίτερο βάρος στην τακτική της ομάδας, δουλεύοντας για αρκετή ώρα και στις στημένες φάσεις.

Στη προπόνηση δε συμμετείχε ο Φερνάντο Ουσέρο, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και αμέσως μετά ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ