ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στην Τρίπολη από το καλοκαίρι ο Γκέσιος

Στην Τρίπολη από το καλοκαίρι ο Γκέσιος
INTIME SPORTS

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Πέμπτη (12/1) ο επιθετικός της Αναγέννησης Επανομής, Γιάννης Γκέσιος, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αστέρα, αλλά με ισχύ από το καλοκαίρι. Ατομικό ο Ουσέρο

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης θα είναι από το καλοκαίρι ο Γιάννης Γκέσιος με τον επιθετικό της Αναγέννησης Επανομής να βρίσκεται την Πέμπτη (12/1) στην πόλη της Πελοποννήσου όπου και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο 23χρονος επιθετικός θα συνεχίσει ως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου με την Αναγέννηση Επανομής στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς "δένεται" με συμβόλαιο.

Ο Γκέσιος μέχρι τώρα σε 12 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει σημειώσει έξι γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Εδεσσαϊκό πήγε στον Άρη και από εκεί αγωνίστηκε σε ΠΑΟΝΕ, Ρόδο και Βέροια.

Από εκεί και πέρα, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αγωνίστηκαν στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ κάνοντας ένα μικρό χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι που δεν αγωνίστηκαν έκαναν κανονικά προπόνηση.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά, ξεπερνώντας τα μικροπροβλήματα τραυματισμών τους, οι Περόνε, Μπρέσκα, Χουανίτο, ενώ ο Ουσέρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι θα συνεχιστεί την Παρασκευή (13/1) με θέματα τακτικής, ενώ το Σάββατο (14/1) θα ολοκληρωθεί με την πρωινή προπόνηση. Αμέσως μετά ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ