ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ερνάντες: "Μάχη μέχρι το τέλος"

Ερνάντες: "Μάχη μέχρι το τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Ντανιέλ Ερνάντες, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τον στόχο του Αστέρα Τρίπολης αλλά και για τον τραυματισμό του.

Ο Ντανιέλ Ερνάντες από την Βενεζουέλα, μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, Lavinotinto εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ομάδα του πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος για να εξασφαλίσει την είσοδο στα play-off.

"Ειδοποίησα πρτιν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι δεν άισθανόμουν καλά, αλλά ότι ήθελα πολύ να αγωνιστώ καθώς από την στιγμή που τραυματίστηκα μέχρι να αποθεραπευτώ πέρασε ένα διάστημα δύο μηνών. Υπέφερα πολύ από τους πόνους, έκανε πολλές ειδικές ασκήσεις προκειμένου να απαλύνω τον πόνο από την επίμαχη περιοχή.

Θα μπορούσε να είναι μια ρουτίνα.. Πρέπει να εκπληρώσουμε τον στόχο μας που είναι να μπούμε στα play-off και μετά να μπούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.Είμαστε τώρα ανάμεσα στους πέντε πρώτους στην βαθμολογία, νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες. Πρέπει να το παλέψουμε"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ