ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Γκαζίδης διέψευσε τον Βενγκέρ

Ο Γκαζίδης διέψευσε τον Βενγκέρ
Γκαζίδης Βενγκέρ

Τι κι αν ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε πως η Άρσεναλ είναι κινητική όσον αφορά τις ακριβές μεταγραφές; Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ιβάν Γκαζίδης, του έβαλε... φρένο.

Αν υπάρχει ένα παράπονο από τους φίλους της Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια, είναι πως η ομάδα τους δεν κοντράρει τους ανταγωνιστές της στις μεταγραφές, με αποτέλεσμα να μην παίρνει τίτλους.

Ο Αρσέν Βενγκέρ με δηλώσεις του πριν από λίγες ημέρες θέλησε να αλλάξει το κλίμα, λέγοντας πως οι "κανονιέρηδες" ξοδεύουν αρκετά χρήματα φέτος.

"Είμαστε κινητικοί και παλεύουμε για πολλές περιπτώσεις, έχοντας ξοδέψει ήδη αρκετό χρήμα. Τα περισσότερα από τους ανταγωνιστές μας. Για την ακρίβεια έχουμε κάνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στη χώρα (εννοώντας τον Τζάκα)", είπε αρχικά ο Αλσατός και συνέχισε:

"Έχουμε κάνει τις κινήσεις μας και ακόμα βρισκόμαστε στον Ιούλιο. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει τον Αύγουστο, οπότε περιμένετε λίγο ακόμα".

Όπως φαίνεται αυτές οι δηλώσεις δεν άρεσαν στον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος έβαλε φρένο στα όνειρα των φιλάθλων.

"Δεν μπορούμε να κοντράρουμε τους ανταγωνιστές μας στα χρήματα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι ξοδεύουμε", είπε και αμέσως σχολιάστηκε αρνητικά.

Ο Γκαζίδης τόνισε γι ακόμα μία φορά πως η Άρσεναλ επενδύει στις μικρές ηλικίες και την ανάπτυξη νεαρών παικτών.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ