ΑΡΣΕΝΑΛ

Κυνηγάει Μπενζεμά η Άρσεναλ

Κυνηγάει Μπενζεμά η Άρσεναλ

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 45.000.000 ευρώ για τον Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι η ομάδα του Βενγκέρ, προκειμένου να φέρει τον παίκτη μεγάλης κλάσης που περιμένουν οι οπαδοί.

Ο Βενγκέρ ξέσπασε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και ζήτησε από τους οπαδούς της Άρσεναλ να κάνουν υπομονή γιατί μεταγραφές θα γίνουν. Αμέσως μετά το ματς της ομάδας, έσκασε η είδηση "βόμβα" πως οι κανονιέρηδες επιδιώκουν να φέρουν στο "Έμιρεϊτς" τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά.

Πεποίθηση του Αλσατού τεχνικού από την αρχή του καλοκαιριού είναι να ξοδέψει χρήματα φέρνοντας μεγάλα ονόματα, κάτι που όμως μέχρι τώρα δεν του έχει "βγει".

Ήδη μέσα στη μεταγραφική περίοδο έχει κινηθεί αποτυχημένα για του Ιγκουαΐν, Ρούνεϊ και Σουάρες, ωστόσο ο Βενγκέρ δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να κυνηγάει τον επιθετικό παγκόσμιας κλάσης που είχε υποσχεθεί στους οπαδούς.

Έτσι, ο τεχνικός της Άρσεναλ, πλέον έχει στρέψει την προσοχή του σε έναν παίκτη που τον ξέρει πολύ καλά εδώ και χρόνια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ταιριάζει απόλυτα στο 4-2-3-1 που παίζουν οι "κανονιέρηδες" και θα μπορέσει επιτέλους να καλυφθεί το τεράστιο κενό που άφησε ο Φαν Πέρσι με την αποχώρησή του.

Ο Αρσέν Βενγκέρ και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές με την Ρεάλ σχετικά με τον παίκτη και μέχρι τώρα βαδίζουν θετικά. Το μπάτζετ που διαθέτει η ομάδα για μεταγραφές φτάνει τα 80.000.000 ευρώ και πλέον κάποια από αυτά θα βγουν από το συρτάρι. Οι Άγγλοι συζητάνε για πρόταση ύψους 40.000.000 λιρών (45.000.000 ευρώ), χρήματα που η Ρεάλ δεν έχει λόγο να αρνηθεί καθώς με αυτά θα καλύψει το μισό ποσό για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Κυνηγάει Μπενζεμά η Άρσεναλ
© PAUL MARRIOTT PHOTOGRAPHY

Να ξοδέψει επιτέλους χρήματα για μεταγραφές ζητάνε οι οπαδοί της Άρσεναλ από τον Αρσέν Βενγκέρ.

Παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί έχουν ήδη πουλήσει φέτος τον Ιγκουαΐν, ο Αντσελότι δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στον νεαρό Αλβάρο Μοράτα και να του δώσει έναν μεγαλύτερο ρόλο. Επιπλέον αν τελικά γίνει η μετακίνηση του Μπενζεμά, ο Γκάρεθ Μπέιλ, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να γίνει παίκτης των Μαδριλένων. Σε αυτή την περίπτωση ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα μπορούσε να πάρει έναν πιο κεντρικό ρόλο στην επίθεση της Ρεάλ.

Ο Βενγκέρ τέλος, που πλέον είναι αποφασισμένος για μεταγραφές, σε τελευταίες δηλώσεις του είπε πως: "Η αγορά για μένα ξεκινά τώρα, έχουμε 10 μέρες μπροστά μας να κάνουμε πολλά. Είναι σαν μια παρτίδα πόκερ. Κρατάς τις κάρτες σου όσο περισσότερο γίνεται και στο τέλος κάνεις την κίνησή σου".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ