ΑΡΣΕΝΑΛ

Ξέσπασε ο Βενγκέρ

Ξέσπασε ο Βενγκέρ
© EPA

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου ενόψει του ματς με τη Φενέρμπαχτσε, ο Αρσέν Βενγκέρ έχασε την ψυχραιμία του όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη στασιμότητα της Άρσεναλ στις μεταγραφές. Υπομονή και εμπιστοσύνη ζήτησε από τους οπαδούς.

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη την Φενέρμπαχτσε για τα πλέι-οφ του Champions League, χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχει πραγματοποιήσει κάποια ηχηρή μεταγραφή, όπως είχε υποσχεθεί ο Αρσέν Βενγκέρ στην αρχή του καλοκαιριού.

Μετά και την εντός έδρας ήττα της ομάδας στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ από την Άστον Βίλα με τον κόσμο ήδη να έχει αρχίσει την κριτική. Ο Αλσατός τεχνικός, όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτή τη μεταγραφική απραξία, έχασε την ψυχραιμία του.

"Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν", τα λόγια του. "Απλά θα σας υπενθυμίσω πως τα τελευταία 16 χρόνια έχουμε κάνει πολύ καλές μεταγραφές. Αν κοιτάξετε τους παίκτες που φέραμε αυτά τα χρόνια θα το καταλάβετε. Αυτό μην το ξεχνάτε".

Ενώ συνέχισε σε έντονο τόνο λέγοντας: "Δεν μπορείτε να με κατηγορείτε από τη μια όταν δεν αγοράζουμε παίκτες κι όταν προσπαθούμε να αγοράσουμε να με κατηγορείτε και πάλι".

Ξέσπασε ο Βενγκέρ

Όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε αν τελικά θα πάρει παίκτες και ποιους: "Είμαστε ακόμα στο μεταγραφικό παζάρι. Θέλουμε σίγουρα τερματοφύλακα, αλλά θα επιχειρήσουμε να αγοράσουμε κι ένα παίκτη μεγάλης κλάσης. Κάντε λίγο υπομονή και δείξτε μου εμπιστοσύνη".

Ο Βενγκέρ τέλος, υποστήριξε πως οι προσπάθειες απόκτησης του Καμπάιγ της Νιούκαστλ δεν τελείωσαν και θα επανέλθει με νέα πρόταση, ενώ είναι σε συζητήσεις με την Βαλένθια για τον τερματοφύλακα της, Βιθέντε Γκουαΐτα.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ