ΑΡΣΕΝΑΛ

Έξι μήνες εκτός ο Τσάμπερλεϊν

Έξι μήνες εκτός ο Τσάμπερλεϊν
© MATTHEW IMPEY

Νοσοκομείο ενόψει του παιχνιδιού με τη Φενέρμπαχτσε θυμίζει η Άρσεναλ, μεγαλύτερη απώλεια για την οποία είναι ο Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν. Έως και έξι μήνες εκτός ο 20χρονος, αγώνα δρόμου για την Τουρκία κάνουν οι Μπακαρί Σανιά και Τόμας Ροσίτσκι.

Ολοένα και χειρότερη γίνεται η κατάσταση στην Άρσεναλ, αφού όχι μόνο δε γίνονται μεταγραφές αλλά χάνονται και παίκτες λόγω τραυματισμού.

Τρανό παράδειγμα ο Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος μπορεί να απουσιάσει τους επόμενους έξι μήνες λόγω της πολύ δυνατής σύγκρουσης που είχε με τον Αντόνιο Λούνα.

"Είναι δεδομένα εκτός από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Είναι σοβαρός τραυματισμός" δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 20χονος. Το πρόβλημα που έχει στο αριστερό γόνατό του είναι αρκετά σοβαρό και γι' αυτό ο πρώην παίκτης της Σαουθάμπτον θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε νέες εξετάσεις με τους "κανονιέρηδες" να ελπίζουν πως θα ακούσουν πιο αισιόδοξα νέα.

Από εκεί και πέρα, εκτός για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε είναι οι Νάτσο Μονρεάλ, Τόμας Βερμάλεν, Μικέλ Αρτέτα και Αμπού Ντιαμπί, ενώ αμφίβολοι είναι Τόμας Ροσίτσκι, Άαρον Ράμσεϊ και Μπακαρί Σανιά.

"Δε δείχνει καλά αυτή τη στιγμή. Είναι αρκετές οι πιθανότητες να μείνει εκτός για την Τετάρτη" δήλωσε για τον Σανιά ο Βενγκέρ, ο οποίος για τον Ροσίτσκι είπε: "Ήταν πολύ καλός κόντρα στην Άστον Βίλα, επομένως, δεν μπορούμε να τον χάσουμε αυτή τη στιγμή επειδή ο Σάντι Καθόρλα δεν είναι έτοιμος. Ναι, έχουμε ελάχιστες επιλογές για την Τετάρτη, αλλά θα παίξουμε με αυτούς που έχουμε. Ήταν δύσκολο να μην απογοητευτούμε. Ωστόσο, θα επιστρέψουμε, γιατί υπάρχει καλό κλίμα. Δεν αρνούμαι, όμως, πως η ήττα από την Άστον Βίλα έφερε μεγάλη απογοήτευση".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ