ΑΡΣΕΝΑΛ

Πάει για Γκουαΐτα η Άρσεναλ

Πάει για Γκουαΐτα η Άρσεναλ

Απεγνωσμένα για παίκτες ψάχνει η ομάδα του Βενγκέρ, με τα τελευταία δημοσιεύματα να μιλούν για προχωρημένες επαφές των Λονδρέζων με τη Βαλένθια, για τον Ισπανό τερματοφύλακα, Βιθέντε Γκουαΐτα.

Συνάντηση με τους ιθύνοντες της Βαλένθια θα έχει εκπρόσωπος της Άρσεναλ, ο οποίος ταξιδεύει στην Ισπανία για χάρη του τερματοφύλακα, Βιθέντε Γκουαΐτα. Οι Λονδρέζοι ψάχνουν απεγνωσμένα ακόμα και τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου κάποιους παίκτες ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Στην αρχή του καλοκαιριού είχε γίνει αποτυχημένη προσπάθεια απόκτησης του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Ζούλιο Σέζαρ κι έτσι η ομάδα του Βενγκέρ ψάχνει αλλού για γκολκίπερ.

Σύμφωνα με την ισπανική "SuperDeporte" ο Ισπανός τερματοφύλακας της Βαλένθια, Βιθέντε Γκουαΐτα δεν είναι ικανοποιημένος στο "Μεστάγια" και θέλει να αποχωρήσει. Αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν και οι Λονδρέζοι προκειμένου να υπογράψουν μαζί του.

Ο 26χρονος πορτιέρο αποτελεί γέννημα θρέμμα των "νυχτερίδων" έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό αποτελούσε μεταγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, η πώλησή του μόνο εύκολη δεν θα είναι, μιας και η Βαλένθια δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, έχοντας ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι το 2015, ενώ η ρήτρα του φτάνει τα 30.000.000 ευρώ.

Το δημοσίευμα της ισπανικής "SuperDeporte" σχετικά με το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Γκουαΐτα:

Πάει για Γκουαΐτα η Άρσεναλ
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ