ΑΡΣΕΝΑΛ

Ανρί: "Η Άρσεναλ πρέπει να χτίσει πάνω στους Εζίλ - Σάντσες"

Ανρί: "Η Άρσεναλ πρέπει να χτίσει πάνω στους Εζίλ - Σάντσες"

Ο Τιερί Ανρί τοποθετήθηκε επί του ζητήματος που "ταλανίζει" την Άρσεναλ το τελευταίο διάστημα και αφορά στις διαπραγματεύσεις της πρώην ομάδας του με τους Μεσούτ Εζίλ - Αλέξις Σάντσες.

Ο πρώην ηγέτης της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, τοποθετήθηκε αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ "κανονιέρηδων" και Μεσούτ Εζίλ - Αλέξις Σάντσες.

Ο Γάλλος αποθέωσε τον Χιλιανό και τον Γερμανό, τονίζοντας -με κατηγορηματικό τρόπο- ότι η ομάδα του Λονδίνου πρέπει όχι μόνο να επεκτείνει τη συνεργασία, αλλά και να "χτίσει" πάνω τους.

“Ο Αρσέν Βενγκέρ και η ομάδα είναι αρκετά έξυπνοι για να ξέρουν πως πρέπει να εξασφαλίσουν αυτές τις συμφωνίες”, είπε κατά τη διάρκεια εκπομπής στο τηλεοπτικό δίκτυο του "Sky Sports".

“Προσωπικά θέλω να μείνουν, αλλά δεν ξέρεις τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο Μεσούτ Εζίλ και ακόμη περισσότερο ο Αλέξις Σάντσες. Ο τελευταίος, παίζοντας στη μέση, έχει κάνει την πραγματική διαφορά τη φετινή σεζόν. Αν θες να χτίσεις ένα μέλλον, αυτοί είναι το μέλλον. Χτίζεις την ομάδα γύρω τους”.

Τα συμβόλαια των δύο παικτών λήγουν το καλοκαίρι του 2018. Φυσικά, αποτελεί κοινή παραδοχή ότι αποτελούν τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ. Η πρόθεση των Λονδρέζων είναι να τους διατηρήσουν στο ρόστερ τους και ο μοναδικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την έκβαση των υποθέσεων, είναι οι μεταγραφικές "Σειρήνες" που ολοένα και πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Μπάγερν τρολάρει την Άρσεναλ στο twitter
Παρανοϊκό: "Τρύπωσαν" στο Emirates, σκαρφάλωσαν στην οροφή (!) και ανέβασαν το video στο YouTube
Κινέζικο χρυσάφι στα πόδια του Αλέξις Σάντσες
Ο Σάντσες αποκάλυψε τι αποκόμισε από τους "αστέρες" της Μπαρτσελόνα
Σκέψεις επιστροφής στη Ρεάλ από Εζίλ και Ντι Μαρία
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ