ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Σάντσες αποκάλυψε τι αποκόμισε από τους "αστέρες" της Μπαρτσελόνα

Ο Σάντσες αποκάλυψε τι αποκόμισε από τους "αστέρες" της Μπαρτσελόνα

Ο Αλέξις Σάντσες αποκάλυψε τα ποδοσφαιρικά οφέλη που αποκόμισε κατά το διάστημά του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και μία λεπτομέρεια της προσωπικής του ζωής.

Ο Αλέξις Σάντσες δεν έφτασε στα επίπεδα που ευελπιστούσε η Μπαρτσελόνα όταν τον απέκτησε από την Ουντινέζε το 2011, ωστόσο το πέρασμά του από το “Καμπ Νου” ήταν άκρως εποικοδομητικό για τη συνέχεια της καριέρας του.

Εκεί διδάχθηκε το ποια “μορφή” έχει το ποδόσφαιρο στο κορυφαίο επίπεδο και σημείωσε τεράστια βελτίωση ως ποδοσφαιριστής.

Εξ ου και η αναφορά που ήρθε να κάνει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα “Performance”, για το στο διάστημα που πέρασε ως "μπλαουγκράνα": “Στην Μπαρτσελόνα έμαθα το ποδόσφαιρο από αρχή. Ο Ινιέστα μου έμαθε πως να επιταχύνω, ο Τσάβι πως να κινούμαι, ο Μέσι πως να σκέφτομαι το μέλλον και ο Πέδρο πως να σουτάρω”.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο 27χρονος τόνισε: “Μετά τα παιχνίδια, προτιμώ να μένω σπίτι, να βλέπω ταινίες και να ξεκουράζομαι”.

Ο Χιλιανός εξτρέμ μεταγράφηκε από την Μπαρτσελόνα στην Άρσεναλ το 2014. Με τη φανέλα των “κανονιέρηδων”, έχει μετρήσει 79 εμφανίσεις, 40, γκολ και 18 ασίστ στην Premier League.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ