CHAMPIONS LEAGUE

Η Μπάγερν τρολάρει την Άρσεναλ στο twitter

Η Μπάγερν τρολάρει την Άρσεναλ στο twitter

Χαμός έγινε στο twitter με σχόλια μεταξύ των επίσημων λογαριασμών της Άρσεναλ και της Μπάγερν Μονάχου και την κλήρωση της φάσης των 16 του Champions League.

Μεγάλη μερίδα των φιλάθλων περίμενε το αποτέλεσμα της κλήρωσης της φάσης των 16 του Champions League και είχε πάρει θέση μέσω των social media. Αυτό είχε πράξει και η αμερικανική έκδοση του επίσημου twitter της Μπάγερν, όταν η Άρσεναλ είχε "κλειδώσει" την πρώτη θέση του ομίλου της στη διοργάνωση.

Οι "κανονιέρηδες" ετοίμασαν ένα tweet με τη βαθμολογία του ομίλου, ευχαριστώντας την Λουντογκόρετς για την ισοπαλία με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά από κάτω, ο αμερικανικός λογαριασμός των Βαυαρών, απαντούσε με μία... σαφή ερώτηση: "Να κανονίσουμε από τώρα το ταξίδι στο Λονδίνο;"

Μάλιστα, αυτή η απορία συνοδευόταν από ένα gif του Φρανκ Ριμπερί να αποβιβάζεται από ένα ελικόπτερο, για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην πρόβλεψή του.

Η επιβεβαίωση ήρθε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η κλήρωση έφερε αντιμέτωπες τις δύο ομάδες για ακόμα μία φορά, την τρίτη στη φάση των 16 του θεσμού τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η Άρσεναλ ενημέρωσε για το αποτέλεσμα στο twitter, προσθέτοντας ένα "πάλι" με κεφαλαία. Ο γερμανικός λογαριασμός της Μπάγερν απάντησε με μία σκηνή από την ταινία "Groundhog Day", όπου ο πρωταγωνιστής Μπιλ Μάρεϊ ζούσε την ίδια μέρα ξανά και ξανά. Η Άρσεναλ συνέχισε με μία φωτογραφία των δύο συμπαικτών στην εθνική Γερμανίας, Τόμας Μίλερ και Μεσούτ Εζίλ, οι οποίοι θα διασταυρώσουν ξανά τα "ξίφη" τους σε διασυλλογικό επίπεδο.

Εν τέλει, από όλο αυτό, δικαιωμένος βγήκε ο αμερικανικός λογαριασμός των Βαυαρών, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να το επισημάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κλήρωση Champions League: Τα ζευγάρια των "16"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ