ΑΡΣΕΝΑΛ

Κινέζικο χρυσάφι στα πόδια του Αλέξις Σάντσες

Κινέζικο χρυσάφι στα πόδια του Αλέξις Σάντσες

Η Κίνα καλεί τον Αλέξις Σάντσες έναντι ποσού που "ζαλίζει" και ο περίγυρος της Άρσεναλ καταλαμβάνεται από νέες ανησυχίες, δεδομένου του ότι ο Χιλιανός δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Παρά την εμφατική νίκη της Άρσεναλ στην έδρα της Βασιλείας (4-1) το βράδυ της Τρίτης (6/12), η οποία επέφερε την -απροσδόκητη μέχρι χθες- κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, σήμερα υφίσταται ένας καλός λόγος για εκ νέου ανησυχία στο "Emirates".

Αυτή έχει να κάνει με τη διαφαινόμενη πρόθεση κινέζικων ομάδων να προσφέρουν γιγαντιαία ποσά προς τον Αλέξις Σάντσες και πιο συγκεκριμένα 24.600.000 ευρώ ετησίως!

Το δημοσίευμα που έφερε στο "φως" το εν λόγω σενάριο προέρχεται από τη Daily Mail, η οποία ωστόσο δεν αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα κινέζικων συλλόγων.

Παράλληλα, το αίσθημα ανησυχίας ενισχύεται σημαντικά από το γεγονός ότι οι "κανονιέρηδες" βρίσκονται σε περίοδο διαπραγματεύσεων με τον 27χρονο εξτρέμ για να επεκτείνουν τη μεταξύ τους συνεργασία, που "εκπνέει" τον Ιούνιο του 2018.

Ο Χιλιανός ανήκει στην ομάδα του Λονδίνου από το καλοκαίρι του 2014. Σύντομα, μετά την άφιξή του στην αγγλική πρωτεύουσα, εξελίχθηκε σε μία εκ των πιο κομβικών μονάδων των "κανονιέρηδων", οι οποίοι βρίσκονται σε τροχιά διεκδίκησης της Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Σάντσες αποκάλυψε τι αποκόμισε από τους "αστέρες" της Μπαρτσελόνα
Ισχυρό πλήγμα με Καθόρλα στην Άρσεναλ
Σκέψεις επιστροφής στη Ρεάλ από Εζίλ και Ντι Μαρία
Ο χουλιγκανισμός ζει και βασιλεύει στην Αγγλία
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ