ΑΡΗΣ

Χειρουργήθηκε ο Γιαννίτσης

Χειρουργήθηκε ο Γιαννίτσης
INTIME SPORTS

Πετυχημένη ήταν η επέμβαση στο γόνατο που έγινε το πρωί στον Μιχάλη Γιαννίτση από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή.

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης υποβλήθηκε το πρωί σε πετυχημένη επέμβαση στο γόνατό του από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή.

Στον 21χρονο αμυντικό υπήρχε μια χόνδρινη βλάβη και έπρεπε να γίνει επέμβαση, προκειμένου ο 21χρονος διεθνής να μην αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Γιαννίτση, ο οποίος υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει σε τέσσερις μήνες στην αγωνιστική δράση, επισκέφτηκε στο νοσοκομείο αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής το νέο τεχνικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Κυριάκο Μπιμπισίδη.

Ο Γιαννίτσης ταλαιπωρούταν εδώ και περίπου ενάμιση μήνα από ενοχλήσεις στον έσω μηριαίο σπόνδυλο και όπως διαπιστώθηκε και από την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε η βλάβη ήταν μικρή σε έκταση και βάθος.

Ο 21χρονος αμυντικός του Άρη θα κυκλοφορεί για πέντε-έξι βδομάδες με πατερίτσες και μετά την πάροδο ενός μήνα θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες κι αν όλα πάνε καλά μετά από δυόμιση μήνες θα αρχίσει τρέξιμο.

Ακολούθως ο Γιαννίτσης τον τέταρτο μήνα θα κάνει μαγνητική τομογραφία, από το αποτέλεσμα της οποίας θα μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά η επάνοδος του στα γήπεδα.

Εν τω μεταξύ ο Νίκος Ψυχογιός μπήκε σήμερα στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Άρη σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να είναι έτοιμος για να μπει και να αγωνιστεί με τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην αντίπερα όχθη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπάμπης Οικονομόπουλος (είχε ενοχλήσεις στο γόνατο από ένα χτύπημα στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Ατρόμητο), Ανδρέας Ηρακλής (εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο) και Κώστας Κοτσαρίδης.

Πάντως, η κατάσταση του Οικονομόπουλου δεν εμπνέει ανησυχίες. Σε μία προπόνηση στην οποία αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Παντελής Αντωνιάδης και η οποία έγινε απόντος του Σούλη Παπαδόπουλου αλλά υπό τις οδηγίες του Τάσου Θέου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ