ΑΡΗΣ

Πρώτα δείγματα ενδεκάδας

Πρώτα δείγματα ενδεκάδας
INTIME SPORTS

Από τις αρχές κιόλας της εβδομάδας ο Σούλης Παπαδόπουλος φρόντισε να δείξει τις προθέσεις του για το πώς προτίθεται να παρατάξει τον Άρη την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Σούλης Παπαδόπουλος από τις αρχές κιόλας της εβδομάδας φρόντισε να δείξει τις προθέσεις του για το πώς προτίθεται να παρατάξει τον Άρη την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το ερώτημα ωστόσο για τον τεχνικό του Άρη όπως έδειξε από την πρώτη μέρα είναι το ποιον θα τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης απόντος του Νταβίντ Αγκάνθο. Τον Αγγελούδη ή τον Διαμαντάκο.

Σε ένα παιχνίδι όπου στην ενδεκάδα του Άρη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη οι επιστροφές των Νούνο Κοέλιο, Μανώλη Παπαστεριανού και Γιάννη Ζαραδούκα που εξέτισαν την αγωνιστική της τιμωρίας τους στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Όσον αφορά την μάχη για την κορυφή της επίθεσης ο Διαμαντάκος δείχνει την στιγμή αυτή να έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον Αγγελούδη με τους Καζναφέρη και Γιαννιώτα να είναι στα άκρα των χαφ. Δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Βελλίδης με τους Πουλίδο και Κοέλιο στο κέντρο της άμυνας έχοντας τον Παπαζαχαρία στα δεξιά τους και Ζαραδούκα στα αριστερά τους.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι η τριάδα που θα αποτελείται από τους Παπαστεριανό, Τριανταφυλλάκο και Οικονομόπουλο έχοντας μπροστά τους τον Τάτο.

Κι όσο για την σημερινή προπόνηση του Άρη αυτή περιλάμβανε τακτική και κατοχή με την μπάλα από την οποία απουσίαζαν οι Μιχάλης Γιαννίτσης και Νίκος Ψυχογιός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ