ΑΡΗΣ

Το μεσημέρι του Τάτου

Το μεσημέρι του Τάτου
INTIME SPORTS

Στις επόμενες ώρες πρόκειται να ξεκαθαρίσει αν τελικά ο Ανδρέας Τάτος θα αγωνιστεί στον Άρη την νέα αγωνιστική περίοδο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ή ακόμη και σαν ελεύθερος. Κοντά και στον Γιώργο Σαρρή

Ο Ανδρέας Τάτος φαντάζει δεδομένο ότι δεν θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού της νέας αγωνιστικής περιόδου και στον Άρη αισιοδοξούνε πως μπορούνε να τον αποκτήσουνε με την μορφή δανεισμού.

Ακόμη όμως και ως με τις επόμενες ώρες, το αργότερο μέσα στο μεσημέρι, όλα δείχνουνε πως θα έχει λυθεί ο συγκεκριμένος γρίφος χωρίς να αποκλείεται να ανηφορίσει τη φορά αυτή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ως ελεύθερος.

Τον φιλικό αγώνα του Άρη με τη Ρόμα μπορείτε να τον δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 1 HD του ΟΤΕ TV

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η χθεσινή συνάντηση του Τάτου παρουσία του εκπροσώπου του Κίμωνα Κοκορόγιαννη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη στην Αθήνα όπου ουσιαστικά επήλθε η συμφωνία.

Ο Τάτος έδειξε ότι θέλει να παίξει και πάλι στον Άρη μετά το πέρασμά του στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου με την μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους». Πλέον το μόνο που απομένει είναι η έγκριση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που πιθανότατα να δοθεί μέχρι τις 15:00.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό τότε ο 23χρονος διεθνής μέσος δεν αποκλείεται το βράδυ να βρεθεί στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο φιλικό με την Ρόμα που θα ξεκινήσει στις 21:00.

Η χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης με τον Τάτο παρουσία του εκπροσώπου του στην Αθήνα έγινε στο περιθώριο των υποχρεώσεων που είχε και αφορούσαν χορηγίες και την παρουσία του στην Super League.

Ακόμη στον Άρη δείχνουνε να περιμένουνε το ΟΚ του Εργοτέλη ώστε να κάνουνε δικό τους τον Γιώργο Σαρρή και ο Γιάννης Χατζηνικολάου να έχει μία ακόμη λύση στα χέρια του για το κέντρο της αμυντικής του γραμμής.

Εξάλλου και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Ηρακλείου δεν έκρυβε χθες μετά το τέλος του φιλικού με την Βέροια στο Δημοτικό Γήπεδο της Νάουσας πως μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουνε ξεκαθαρίσει όλα. Και όπως φαίνεται θετικά για τον Άρη όπως όμως και για τον Σαρρή που ήταν στο στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης από τον περασμένο Ιανουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Άρη εκτός του Τάτου δείχνουνε διατεθειμένοι να περιμένουνε τον Ολυμπιακό για ην περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη και την απόκτησή του επίσης με την μορφή δανεισμού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ