ΑΡΗΣ

Από τον Πρόμπιερζ στον Σεμερτζίδη

Από τον Πρόμπιερζ στον Σεμερτζίδη
Πρόμπιερζ

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Τα ηνία στον Σεμερτζίδη.

Το διαφαινόμενο από χθες το βράδυ διαζύγιο μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και του Μίχαλ Πρόμπιερζ επισημοποιήθηκε, μετά την δίωρη σημερινή συνάντηση του 39χρονου Πολωνού τεχνικού στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.

Κι όσο για τον αντικαταστάτη του αυτός τελικά δεν θα είναι ο νυν τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Μιχαλήτσιος, αλλά ο Γιώργος Σεμερτζίδης που εδώ και μία ώρα περίπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία.

Η δίωρη ουσιαστικά συνάντηση (19:30-21:30) στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και του Μίχαλ Πρόμπιερζ επισημοποίησε το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτό που είχε διαφανεί από χθες το απόγευμα με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στην Κέρκυρα και την ήττα από την τοπική ομάδα με 1-0 σε συνδυασμό με την νέα κάτω του μετρίου εμφάνιση υπό τις οδηγίες του 39χρονου Πολωνού τεχνικού.

Τα ηνία στον Σεμερτζίδη

Κι αν όλα η χθεσινοβραδινή φημολογία που σας μετέφερε το Sport24.gr έκανε λόγο για επικρατέστερο διάδοχό του τον νυν τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Μιχαλήτσιο, αυτός φαίνεται πως θα είναι τελικά ο Γιώργος Σεμερτζίδης.

Μάλιστα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μετά την σημερινή εξέλιξη να υπάρξει άρση του ρεπό που είχε δώσει για αύριο στους ποδοσφαιριστές του Άρη ο Πρόμπιερζ και να γίνει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σεμερτζίδη.

Μία προπόνηση με την οποία εκτός του ότι θα πιάσει δουλειά θα συνεχιστεί και η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 16 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Κι όχι μόνο από βαθμολογικής πλευράς στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου αλλά και από ψυχολογικής εν όψει του νοκ άουτ παιχνιδιού της Πέμπτης για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και την φάση των "16" με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.

Αλλάζουν τα πλάνα για Καστίγιο, Πρίττα και Παπαστεριανό

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι όπως άλλωστε αναμενόταν η λύση του συμβολαίου με τον Πρόμπιερζ φέρνει πίσω στις υποχρεώσεις της ομάδας και σε κανονικούς ρυθμούς τους Νέρι Καστίγιο, Σάκη Πρίττα και Μανόλη Παπαστεριανό που ήταν εκτός πλάνων του Πολωνού τεχνικού.

Η αλλαγή σκηνικού με τον Καστίγιο είχε διαφανεί πριν το ραντεβού με τον Πρόμπιερζ στην διάρκεια της συνάντησης του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, με τον αδερφό και μάνατζέρ του Άλεξ Καστίγιο.

Στην περίπτωση του Πρίττα υπήρξε σχετική ενημέρωσή του με το που επιτεύχθηκε το διαζύγιο με τον Πολωνό τεχνικό ενώ με τον Παπαστεριανό ήταν γνωστή η διαφωνία της διοίκησης της ΠΑΕ στην αποπομπή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ