ΑΡΗΣ

Και επίσημα τέλος ο Πρόμπιερζ

Και επίσημα τέλος ο Πρόμπιερζ
INTIME SPORTS

Αφού έφυγε και επέστρεψε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ υπέγραψε την λύση του συμβολαίου του.

Κι αν η συμφωνία της λύσης του συμβολαίου της ΠΑΕ Άρης με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ έγινε λίγο μετά τις 21:30 οι τελικές υπογραφές έπεσαν λίγα λεπτά πριν από τις 23:00.

Μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών έλαβε χώρα κοινή συναινέσει.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ και τους συνεργάτες του.

Ως ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Πρόμπιερζ και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον σύλλογο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης".

Στην συνέχειά της υπήρχε και δήλωση του Πρόμπιερζ και των συνεργατών του που ήταν η ακόλουθη: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τους φοβερούς οπαδούς της ομάδας για την στήριξη που μας παρείχαν καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που εργαστήκαμε στον ΑΡΗ. Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πρόμπιερζ είχε αποχωρήσει στις 22:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης συνοδευόμενος από τον άμεσο συνεργάτη του Μπάρτεκ Ζαλέφσκι και τον τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Άρης, Αγαπητό Αμπελά, αρκούμενος να πει ένα «No» εμφανώς χωρίς διάθεση από την εξέλιξη που είχε υπάρξει για να επιστρέψει μισή ώρα αργότερα.

Ωστόσο στο διάστημα όπως αποδείχθηκε της απουσίας του πρόλαβε κι ενώ αρνήθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν υπομονετικά έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» να κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφους της πατρίδας του. Πριν δηλαδή από την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

«Το βράδυ λύσαμε το συμβόλαιο. Δεν θέλω να κάνω άλλο σχόλιο, αλλά ήταν το τέλος της δουλειάς μου στην Ελλάδα. Αυτή είναι η τελική απόφαση», με τον Πρόμπιερζ όπως φαίνεται στην συνέχεια να μην έχει αντίρρηση να αναφερθεί και στον διάδοχό του στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

«Ξέρω ότι αναζητούν έναν έμπειρο τεχνικό. Προτιμούν Ισπανό ή Γάλλο (ή κάποιον άλλης εθνικότητας) αλλά έμπειρο σε μεγάλες διοργανώσεις. Τα χρήματα για τον προπονητή δεν θα είναι περισσότερα από 350.000 ευρώ για μία χρονιά».

Το αν θα δικαιωθεί είναι κάτι που θα φανεί μέσα από το τι θα γίνει στις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Επί του παρόντος πάντως το μόνο σίγουρο είναι και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πως ο Γιώργος Σεμερτζίδης θα είναι σε πρώτη φάση ο διάδοχος του Πρόμπιερζ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ