ΑΡΗΣ

Πρόμπιερζ και στο βάθος Μιχαλήτσιος

Πρόμπιερζ και στο βάθος Μιχαλήτσιος
INTIME SPORTS

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο διαζυγίου μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και του Μίχαλ Πρόμπιερζ, με την φημολογία περί Γιάννη Μιχαλήτσιου καλά να κρατεί.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρίσκεται ο Μίχαλ Πρόμπιερζ όπου έχει συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης όχι απλώς για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και το μέλλον του σε αυτήν.

Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν αποκλείεται στην ολοκλήρωση της συνάντησης που ξεκίνησε στις 19:30 παρουσία και του συνεργάτη του 39χρονου Πολωνού τεχνικού Μπάρτεκ Ζαλέφσκι.

Κι όσο για τον επικρατέστερο αντικαταστάτη, προσωρινό ή μόνιμο, αυτός φαντάζει όπως ανέφερε και την Τετάρτη το Sport24.gr, ο νυν τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Μιχαλήτσιος, που και τον περασμένο Ιανουάριο είχε αποτελέσει τον διάδοχο του Αργεντινού Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Μία αναφορά που είχε να κάνει με φημολογία που είχε αναπτυχθεί λίγη ώρα μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων και την ήττα με 1-0, χωρίς να ήταν μάλιστα η πρώτη φορά από την ημέρα της παρουσίας του Πρόμπιερζ στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Εξάλλου μόνο έκπληξη δεν θα πρέπει να αποτελέσει αν το πέρας της σημερινής εν εξελίξει συνάντησης του Πρόμπιερζ με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης οδηγήσει στο διαζύγιό τους σε συνδυασμό και με το ρεπό που έδωσε για αύριο στους ποδοσφαιριστές του.

Κι όλα αυτά την στιγμή που την Κυριακή, δύο μέρες μετά, υπάρχει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί επίσης και από το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε προηγηθεί σήμερα με τον αδερφό και μάνατζερ του Νέρι Καστίγιο, Άλεξ Καστίγιο, όσον αφορά το μέλλον του διεθνή Μεξικανού που δεν είχε καμία σχέση με αυτήν της Τρίτης. Δύο μέρες δηλαδή νωρίτερα.

Ακόμη σε περίπτωση λύσης του συμβολαίου με τον Πρόμπιερζ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή σε ενεργό ρόλο στην ομάδα του Άρη του Μανόλη Παπαστεριανού που δεν υπολογίζεται από τον 39χρονο Πολωνό τεχνικό.

Κάτι ανάλογο δεν ισχύει και με τον Σάκη Πρίττα που φαίνεται να έχει υπάρξει συμφωνία περί λύσης του συμβολαίου του με αυτήν να είναι να υπογραφεί την προσεχή Δευτέρα.

Βαρόμετρο στην περίπτωση του έμπειρου διεθνή μέσου που με εξαίρεση τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του Πρόμπιερζ προπονείται μόνος του.

Όσον αφορά την συνάντηση με τον αδερφό και μάνατζερ του Νέρι Καστίγιο, τον Άλεξ Καστίγιο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη;

Μεταξύ άλλων τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η κοινή διάθεση περί συνέχισης της συνεργασίας τους περί κοινής τους δικαίωσης και αφού συζητήθηκε η μέχρι σήμερα σχέση τους από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας τους.

Κι ακόμη και στην δική του περίπτωση αλλά και σε αυτές των άλλων δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών της ομάδας, Παπαστεριανού και Πρίττα, που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πρόμπιερζ φέρεται να υπάρχει η διάθεση ενεργοποίησής τους προς όφελος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όπως και των δύο Ισπανών Κριστιάν Πορτίγια και Νοέ Ακόστα που επίσης φαίνεται και εμπράκτως τις τελευταίες ημέρες να μην συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Πολωνού τεχνικού του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ